Cine este șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Romanii, îngroziți de secția pe care o conduce

,
Cine este seful politistului care a spulberat-o pe Raisa

Cine este seful politistului Constantin Popescu

O tara intreaga a ramas fara cuvinte dupa tregedia in care micuta Raisa in varsta de 11 ani a fost calcata pe trecerea de pietoni de catre un politist.


In articol:

Seful politistului Constantin Popescu care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe micuta Raisa, a fost implicat intr-un scandal rasunator dupa ce a sechestrat si torturat doi tineri.

La vremea respectiva, 9 politisti au fost anchetati penal pentru privare de liberate, tortura si complicitate la tortura.

Citeste si: Ce a făcut polițistul în ziua în care spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Raisa. Filmul zilei pas cu pas

Seful politistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, implicat intr-un scandal urias

Constantin Popescu, politistul care a accidentat-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raisa lucreaza la sectia 5 de Politie, acolo unde seful lui este Gabriel Roman. Comisarul-sef a fost transferat de la o alta sectie dupa ce fost in mijlocul unui scandal urias in 2020.

Gabriel Roman era seful sectiei 16 din Bucuresti. In timpul conducerii sale, 9 politisti au fost acuzati ca au torturat doi tineri care nu purtau masca pe strada. Totul a iesit la iveala in martie 2021.

Unul dintre tineri au fost dus pe un teren viran la marginea sectorului 4 unde a fost batut cu bestialitate cu un obiect contondent pe tot corpul, apoi a fost abandonat pe un camp. Cel de-al doilea a fost sechestrat in sectia de politie si apoi lasat pe o strada din sectorul 5.

Cei doi tineri agresati de politisti au murit suspect din cauza consumului de droguri

Ce venituri are Constantin Popescu, politistul care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa

Ce avere are politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa

Citeste si: Soțul Adelei, polițista care s-a împuscat în cap în toaleta unei gări, acuzat că își face imagine de pe urma soției decedate! Ce a publicat el pe contul de TikTok după tragedie

Tinerii au depus plangere impotriva politistilor, insa la putin timp, ambii au murit din cauza consumului de droguri.

Cei 9 politisti au fost trimisi in judecata, iar comisarul-sef Gabriel Popescu Roman a fost transferat la sectia 5 unde a devenit seful politistului care a spulberat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

Piaţa panourilor fotovoltaice a intrat într-o criză apocaliptică în Polonia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mesajul dur al unui absolvent de liceu, cu media 9,93 la BAC, față de sistemul educațional! „Sistem îmbâcsit de nereguli și mentalități învechite”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies