Ce a făcut polițistul în ziua în care spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Raisa. Filmul zilei pas cu pas

,
Raisa si-a pierdut viata calcata pe trecerea de pietoni de o masina

Cum a decurs ziua politistului care a calcat-o pe trecerea de pietoni pe Raisa

Cum s-a desfasurat, de fapt, filmul zilei fatidice in care Constantin Popescu a lovit-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raisa?


In articol:

Tragedia care sta pe buzele romanilor de aproape doua saptamani pare ca nu mai are final. Noi dovezi ies la iveala in cazul accidentului cand politistul a spulberat doua fetite de aproape 11 ani pe trecerea de pietoni.

Doar una a suprevietuind, iar cealalta, Raisa a murit la scurt timp dupa impact. Micuta a lasa o tara intreaga cu un gust amar si niste parinti care stau pe calmante de cand s-a petrecut tragedia de pe bulevardul Laminorului.

Parintii Raisei asteapta sa se faca dreptate

Filmul traseului politistului inainte de dramatica tragedie in care Raisa si-a pierdut viata

In cazul politistului care a accidentat-o mortal pe trecerea de pietoni, au aparut noi dovezi care au dus la refacerea firului intregii zile ale celui care avea sa o loveasca pe Raisa. Constantin Popescu a avut multe trasee de facut in ziua fatidica. Acesta a ajuns la sectia numarul 5 la ora 8:00 dimineata apoi la ora 11:00 a plecat la mai multe institutii de invatamant din Capitala alaturi de alte doua colege.Se presupune ca politistul Constatin Popescu a mers acolo pentru a face controale si pentru a verifica mastile de protectie. Politistul a revenit la sectia de  politie la ora 13:00 pe soseaua Chitilei ianinte de accident dupa spusele unor angajati ai unei spalatorii. Apoi a mers pe bulevardul Laminorului spre Bucurestii noi pe la 13:20.

La aproape doua saptamani de la accidentul cumplit, politistul Constantin Popescu a reusit sa le scrie o scrisoare parintilor Raisei in care isi cere iertare pentru fapta.

Scrisoare politistului catre familia indurerata a Raisei

Scrisoare politistului pentru parintii Raisei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar...

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Primul mesaj transmis de soțul polițistei din Strehaia, care s-a împușcat în cap: „Îngerul meu m-a părăsit”

Accident grav în Bihor cu trei mașini. Pompierii intervin pentru descarcerarea unei persoane. Traficul în zonă este îngreunat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Perseidele 2022 - Cea mai spectaculoasă ploaie de stele căzătoare se întâmplă în această noapte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies