Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

,

Urmariți un material cutremurător, duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


In articol:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea ”Asta-i România!” ne aduce în atenție două cazuri teribile, două tragedii, care au zguduit România în doar câteva zile.

Tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”, duminica, la Asta-i Romania

I s-a permis unui tânăr neexperimentat să devină polițist și să conducă inconștient mașina care avea să o ucidă pe Raisa, de doar 11 ani, pe trecerea de pietoni.

Același sistem vinovat și necondamnat a ocrotit ani de zile clanurile "șmechere" din Bolintin Vale și pe interlopii care i-au curmat viața lui Nicu, șoferul de microbuz, care lasă în urmă doi copii orfani. Sunt victimele unui sistem putred, o recunosc autoritățile, care promit încă o dată schimbarea și reforma radicală.

Raisa este tragedia care a revoltat o țară întreagă și care îngroașă o lista neagră, după Caracal și Onești. 

Lacrimi, doliu, declarații, promisiuni și o anchetă; un alt dosar care va rămâne undeva într-un sertar, pe un raft, așteptând verdictul. La o săptămâna de la tragedie polițistul care a secerat fetițele pe trecerea de pietoni este în libertate, iar autoritățile se întrec în vorbe care să spele sloganul gol de conținut “Siguranță și încredere”.

Urmariți un material cutremurător, duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Ce a apărut la înmormâtarea Raisei, fetița de numai 11 ani care a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Mama copilei face marturisiri copleșitoare

Citeste si: Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță a făcut primele declarații. De ce nu i-a acordat primul ajutor Raisei. Adevăratul motiv pentru care și-a schimbat geaca

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță a făcut primele declarații. De ce nu i-a acordat primul ajutor Raisei. Adevăratul motiv pentru care și-a schimbat geaca

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vecinii Raisei, fetița omorâtă de polițist pe trecere, au semnat o petiție împotriva șefului poliției și primarului Sectorului 1! Se vrea dreptate pentru victime

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies