Roberta, acuzații aprige la adresa Virginiei! „Te dai Sfânta, dar afară nu ești așa!” Iată ce replici acide și-au spus cele două concurente și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 apr 2024, 21:35

Patrick, reacție aprigă la adresa Robertei! „Tu te-ai exclus din grup!” Concurenta a ieșit la atac și a lansat acuzații dure la adresa Virginiei! Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute perechea și să înfrunte orice provocare pentru a-și construi o relație serioasă în cadrul show-ului matrimonial, dar totodată și multe răsturnări uluitoare de situație și controverse aprige iscate din gelozie sau din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția de luni, Roberta a fost pusă la zid de către colegele sale și s-a simțit marginalizată, astăzi, concurență a fost din nou pusă într-o situație dificilă și s-a văzut nevoită să treacă la atac.

Patrick, reacție aprigă la adresa Robertei! „Tu te-ai exclus din grup!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit din nou atmosferă tensionată, mai ales în tabăra fetelor, unde Roberta s-a simțit iar încolțită de colegele sale și a avut de înfruntat și reacțiile neașteptate ale lui Patrick.

Citește și: Roberta, în lacrimi: „Mă provoacă!” Aceasta a căutat consolare în brațele lui Sebastian, după o ceartă aprigă cu Rebecca! Iată ce mărturisiri neașteptate i-a făcut Roberta noului concurent

Curios să afle ce se întâmplă de fapt între Roberta și celelalte fete, Patrick a lansat afirmații aprige la adresa ei și a subliniat că aceasta nu ar fost exclusă din grupul lor, ci ea s-a exclus singură și s-a detașat de ceilalți.

Patrick: Cum de tu ești exclusă oarecum din grup și nu este pentru că ele te-au exclus, ci pentru că tu te-ai exclus singură!

Roberta: Dar nu m-am exclus cu nimic! Vorbesc cu fetele care vorbesc cu mine!

Patrick: Am avut impresia că doar fetele respective ți-aduc ție probleme!

Roberta: Ce ți-au spus fetele celelalte?

Patrick: Că nu ești tocmai ok!

Roberta: Dacă vin să mă apar, da, tot eu sunt aia văzută nu știu cum!

Virginia: Așa ești! Nu ești văzută nu știu cum!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei


Roberta a ieșit la atac! „Tu te dai Sfântă, iar afară nu ești că aici!” Concurenta a înfruntat-o pe Virginia

Singură fată care a sărit în apărarea Robertei a fost Giuly, care a spus în față tuturor că această este sociabilă și deschisă spre conversație cu toată lumea și nu a afișat deloc o latura aroganță așa cum s-a vehiculat.

Pe de altă parte, Sebastian a simțit și el nevoia să intervină în discuția fetelor și să o apere pe Roberta. Tânărul le-a spus concurentelor că ele o provoacă pe Roberta și tot ele se victimizează.

Citește și: Alin, primele declarații după eliminarea din „Casa iubirii”! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre relația cu Larisa

Sebastian: La voi în casă, ce văd din exterior eu acum, se provoacă mult și după se victimizează!

Virginia: Se contrazice singură! Se duce după cum bate vântul și nu își asumă niște lucruri!

Roberta: Dar tu cum te duci?

Virginia: Eu la cine m-am dus?

Roberta: Te dai Sfânta de fiecare dată!

Virginia: Dar cine s-a dat Sfânta, mai fată?

Roberta: Te dai corectă! Dar, stai liniștită, că tu în afară nu ești cum te dai aici!

Virginia: Dar cum sunt! Ia spune tu cum sunt afară?