Roberta, în lacrimi: „Mă provoacă!” Aceasta a căutat consolare în brațele lui Sebastian, după o ceartă aprigă cu Rebecca! Iată ce mărturisiri neașteptate i-a făcut Roberta noului concurent

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 apr 2024, 22:25

Roberta a venit într-un suflet în brațele lui Sebastian! Noul concurent din Casa iubirii a încercat să îi aline tristețea! „Nu merită! N-ai venit aici să plângi” Iată cum a reacționat Roberta!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea și să înfrunte orice provocare sau obstacol din calea fericirii lor, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și certuri aprige. În ediția de astăzi, încă din prima parte, concurenții au avut parte de o atmosfera tensionată, mai ales în casă fetelor.

Roberta, vizită în casa băieților! Tânăra a interacționat cu Sebastian, noul concurent

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Roberta a mers în vizită în casa băieților, unde a sărit în brațele lui Sebastian, noul concurent. Aceasta a izbucnit în lacrimi iar tânărul nu înțelegea ce anume a pățit și cum o poate ajută.

Citește și: Alin, primele declarații după eliminarea din „Casa iubirii”! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre relația cu Larisa

Roberta a izbucnit în lacrimi și a găsit alinare în brațele lui Sebastian, care a întrebat-o ce anume i s-a întâmplat și a încercat să o consoleze și îi acorde câteva sfaturi. Roberta s-a plâns că Rebecca a scos-o din minți în culise și i-a răspuns cu replici usturătoare.

Sebastian: Ce ai? Ți-e rău sau te-ai certat?

Bogdan: Cum să se simtă bine când toate fetele sar pe ea?

Sebastian: Am văzut dar nu pot să mă bag! Ce ai ce te doare? Nu plânge acum aici!

Roberta: Nu vreau să plâng! Chiar nu vreau!

Sebastian: Ți-a zis cineva ceva?

Roberta: Mi s-au adunat mie mai multe și nu mă simt bine!

Roberta și-a găsit alinare în brațele lui Sebastian

În ediția de astăzi, Roberta a cedat nervos, după multe zile în care a înfruntat certuri și replici răutăcioase din partea colegelor sale. Tânăra a mers în casa băieților, unde și-a găsit consolare în brațele lui Sebastian. Vizibil afectat de starea concurenței, tânărul a invitat-o în grădina, pentru a putea conversa în liniște, între patru ochi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Roberta și Sebastian au fost pe cale să se sărute! „Ți-am citit pe buze”. Concurentul nu a mai rezistat tentației

Roberta: Nici aseară nu m-am simțit bine!

Sebastian: Oricum de când ne-a dat conexiunea am zis din start că ceva s-a întâmplat!

Roberta: Nici n-am vrut să întru, dar am zis să fiu tare!

Sebastian: Nu mai plânge că nu-ți stă bine, crede-mă!

Roberta: I-am promis mamei că nu mai plâng!

Sebastian: Păi nu mai plânge, că nu merită! N-ai venit aici să plângi! Vorbesc serios acum!

Roberta: Nu e vorba doar de asta! Am niște probleme personale și mi se adunase aici și nu mai simt bine!

Sebastian: Nu știu ce să zic în privința asta! Te cred oarecum! M-am pus de multe ori în locul tău! Fetele sunt mai rele decât bărbații în ziua de astăzi! Chestia asta m-a șocat!(...) Vorbeam cu Rebecca și mă dezbrăcăm de caracter
dar n-aș fi vrut! Nu vreau să continui chestiile astea!

Roberta: Nu trebuie să faci asta! Te rog!

Sebastian: Mă provoacă!

Roberta: Știu, că și pe mine mă provoacă! Asta e problema! Și eu puteam să vin cu multe chestii din afară, dar nu e genul meu!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!