„Când ochii tăi verzi ascund poezii”. Cosmin de la “Casa iubirii”, mesaj emoționant din partea iubitei sale. Concurentul a postat totul pe o rețea socială

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 apr 2024, 12:49

Cosmin și Ștefania de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Cosmin CSR

Cosmin și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din ”Casa iubirii”. Concurentul a primit un cadou inedit din partea iubitei sale, cadou ce a fost însoțit de un mesaj special.

În ediția de ieri, 29 aprilie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Ștefania i-a pregătit un cadou inedit iubitului său. Concurenta și-a surprins iubitul cu un tricou personalizat, dar și cu unele versuri speciale.

Cosmin a postat pe Instagram mesajul primit de la iubita sa

Ștefania i-a dăruit iubitului său un tricou personalizat cu fotografia celor doi de la primul date.

Dar surprizele nu s-au oprit aici, blondina pregătind și un mesaj emoționant pentru iubitul său. Ștefania a scris pe un bilețel versurile unei piese ce o duce cu gândul la Cosmin și la dragostea dintre ei.

Citește și: Cosmin, la spital! Ștefania este extrem de îngrijorată: „Am chemat salvarea și am hotărât de comun acord să meargă la spital” Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Andreea Mantea despre starea concurentului

Cosmin nu s-a putut abține și a postat mesajul primit de la iubita sa și în secțiunea InstaStory, fiind extrem de încântat de gestul ei. Postarea a fost însoțită de o piesă romantică, de o fotografie cu cei doi, dar și cu un citat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Auzi când vorbesc, ascultă ce zic/ Dar mai ales când tac, când nu spun nimic/ Când ochii tăi verzi ascund poezii”, sunt

versurile pe care Ștefania i le-a dăruit lui Cosmin și pe care concurentul le-a postat în secțiunea InstaStory.

Cosmin de la ”Casa iubirii” a ajuns la spital

În ediția din 23 aprilie, Andreea Mantea a venit în casa fetelor unde cu emoție în glas a anunțat-o pe Ștefania că iubitul ei a acuzat o stare de rău, după ce și în Gala nu se simțise deloc bine, iar azi a fost chemată salvarea și s-a decis de comun acord să meargă la spital pentru mai multe investigații medicale.

Citește și: Ștefania, mărturisire șocantă despre Cosmin! Roberta a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce i-a spus Ștefania de curând! „A zis că nu simte!” Iată ce reacții fără precedent s-au stârnit in Casa iubirii

Vestea a întristat-o cumplit pe Ștefania, care și-a stăpânit cu greu lacrimile și a cerut multe detalii despre starea lui Cosmin. Răspunsurile Andreei Mantea au calmat-o puțin pe Ștefania, însă această s-a arătat încă extrem de îngrijorată de starea partenerului ei.

În cele din urmă, Andreea Mantea a fost anunțată de producție despre faptul Cosmin, că de pe patul de spital a întrebat ce face iubita lui Ștefania, semn că tânărul îi duce deja lipsa iubitei sale. Ștefania s-a emoționat cumplit și a început să plângă. După investigațiile medicale, Cosmin a remarcat faptul că se simte mai bine, iar medicii și-au dat acordul pentru ca acesta să părăsească spitalul și să se întoarcă în emisiune.