Resul pregătește o cină romantică pentru Suzan. Cum va reacționa Ayla? Vezi online live episodul 45 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Amalia Georgescu

Resul vrea să o cucerească pe Suzan

Sursa: Captură KANAL D

Luni, 30 ianuarie 2023, la Kanal D va fi difuzat episodul 45 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări la TV, de la ora 20:00, dar și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 45 al serialului turcesc

„Totul pentru familia mea”, telespectatorii vor avea din nou parte de scene tensionate. Ce adevăr vor fi la un pas să afle frații Eren și ce se va întâmpla între Resul și Suzan? 

Ce se va întâmpla în episodul 45 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Lucrurile evoluează din ce în ce mai mult între Resul și Suzan. Dacă la început a fost vorba doar despre o

colaborare din punct de vedere profesional, acum, cei doi sunt tot mai apropiați. Astfel, Resul va pregăti o cină romantică și o va invita pe Suzan, cei doi petrecând timp împreună. Bărbatul nu îi va spune lui Suzan din prima care este motivul pentru care își dorește să o vadă, știind că aceasta va refuza. Ayla le va da peste cap planurile celor doi în momentul în care își va face apariția.
Aceasta îi va face o serie de reproșuri lui Suzan, moment în care femeia își va pierde cumpătul și o va pune la respect. 

Frații Eren sunt pe cale să descopere cel mai important adevăr din viața lor și asta datorită mătușii lor, Şengül. După accidentul suferit, cel în care și-a pierdut memoria, Şengül dă semne că este pe cale să își revină. Astfel, femeia își va aminti unele detalii din trecut, iar

în momentul în care îl va întâlni pe Akif Atakul, nu doar că se va speria, ci va fi pe cale să dezvăluie tot adevărul despre bărbatul care le-a distrus viața fraților Eren.

Noi scene tensionate se vor derula și după ce Omer va descoperi că Tolga este cel care a provocat incendiul din club, cel în care el și Asiye au fost la un pas de moarte. Astfel, tânărul va lua măsuri împotriva lui Tolga. 

Dacă va dezvălui Şengül că Akif este cel care l-a omorât pe tatăl fraților Eren, dar și cum va încerca bărbatul să împiedice ca adevărul să iasă la iveală poți vedea în episodul 45 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în fiecare seară de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Serialul prezintă povestea fraților Eren care au rămas orfani, totul din cauza maleficului Akif Atakul. Aceștia vor fi victimele unor mari nedreptăți și vor lupta pentru a face față provocărilor apărute. 

Serialul turcesc se bucură de mare succes, iar episoadele pot fi urmărite integral și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html. 

Citește și: Cine este și câți ani are, Resul, tatăl lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată cea mai iubită femeie din viața celebrului actor Ogün Kaptanoğlu! „Te iubesc atât de mult!”

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”