Serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, prima opțiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări

Author: Alina Petre

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea”

Serialul “Totul pentru familia mea” a poziționat aseară Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul întregii țări, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

În intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,8% puncte de rating și 17,9% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară.

Citește și: Nostalgiile unei mari actrite! “Au fost atat de frumosi anii ’90!”

Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, le-a dezvăluit fanilor ei retrospectivă anului trecut în imagini! „Îmi place ceea ce fac” Iată cele mai emoționante clipe imortalizate pe platourile de filmare cu talentata Aylin Akpinar!

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, prima opțiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări

Peste 1 milion (1.350.000) de

telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 21:16, a adunat în fața micilor ecrane 1.572.000 de fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!

 


Cookies