Recunoașteți băiețelul pasionat de fotbal, surprins alături de tatăl lui in imaginea de mai jos? Este unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din serialul Mă numesc Zuleyha!

,

Anii au zburat rapid și astăzi, băiețelul ghiduș din imagine a devenit unul dintre cei mai valoroși actori ai Turciei.


In articol:

Băiețelul brunet și pasionat în copilărie de fotbal, surprins în imaginea de mai sus alături de tatăl lui, este nimeni altul decât talentatul și renumitul Kerem Alisik, care astăzi este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia.

Acesta a moștenit atât pasiunea pentru fotbal cât și pentru actorie de la tatăl lui, Sadri Alisik, catalogat drept unul dintre cei mai valoroși actori turci.

Kerem Alisik este unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din serialul Mă numesc Zuleyha

Cel mai recent rol jucat de celebrul actor Kerem Alisik a fost cel din distribuția serialului fenomen Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului Ali Rahmet Fekeli, un bărbat extrem de puternic și ambițios, devotat familiei sale și satului natal.

kerem alisik

Kerem Alisik, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Kerem Alisik]

Kerem Alisik are astăzi venerabila vârstă de 61 de ani și se mândrește enorm cu faptul că provine dintr-o celebra familie de mari actori în Turcia, al căror renume a reușit să-l ducă mai departe cu devotament. Chiar dacă în prezent îndrăgitul actor nu îi mai are aproape pe părinții săi, încă le poartă o mare recunoștință si își face meseria cu aceeași mare dăruire si pasiune moștenite. 

kerem alisik

Kerem Alisik, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dincolo de viața profesională care a fost mereu încununată de mari succese, Kerem Alisik este și un tată fericit și împlinit, deoarece fiul lui, Sadri, care îi poartă numele bunicului sau, a decis să urmeze tot carieră de actor, dar și de regizor, ducând și el mai departe tradiția familiei Alisik. Îndrăgitul actor Kerem Alisik a fost căsătorit cu actrița Sibel Turnagöl, din 1988 până în 1992 și au împreună un fiu superb, care le-a moștenit multe trăsături fizice, dar mai ales talentul actoricesc de excepție.

Citeste si: Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, momente extrem de triste și emoționante! Celebrul Kerem Alışık a comemorat 27 de ani de la decesul tatălui său, marele actor Sadri Alışık!

kerem alisik

Kerem Alisik, alaturi de fiul lui

[Sursa foto: Instagram Kerem Alisik]

Citeste si: Ea a fost și va rămâne cea mai mare iubire a lui Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată fosta soție a celebrului actor Kerem Alışık!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Cine este și câți ani are Cano, asociatul lui Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce producții de succes a mai jucat Erkan Bektaş și cum arată în rolul de tătic

Rusia bombardează masiv orașele din Donbas pentru a încercui forțele ucrainene

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ümit! Ce anume a determinat-o să ia acea decizie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies