Reacția lui Ilie Năstase după ce fiica lui adoptivă, Charlotte Năstase, și-a creat cont pe un site interzis minorilor!

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 mai 2022, 19:42

Ilie Nastase, primele reactii dupa ce fiica lui adoptiva, Charlotte, si-a creat un cont pe un site destinat adultilor

Sursa: Captură KANAL D

Iată cum a reacționat Ilie Năstase după ce au apărut pozele compromițătoare cu fiica lui adoptivă, Charlotte Năstase.

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, în vârstă de 32 de ani și-a realizat un cont pe o platforma destinată adulților, OnlyFans. Tânăra a fost cea care a făcut anunțul chiar pe pagină ei de Instagram. Iar cei care doresc să o vadă în ipostaze îndrăznețe trebuie să plătească o anumită suma de bani pe luna pentru a accesa platforma respectivă.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagină mea de OnlyFans.

Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris tânăra pe acea platformă.

Reacția lui Ilie Năstase după ce fiica lui adoptivă, Charlotte Năstase, și-a creat cont pe un site interzis minorilor

Celebrul Ilie Năstase are cinci copii.

În anul 1986 acesta a înfiat doi copii, împreună cu fosta lui soție de atunci, Alexandra King, pe Charlotte și Nicholas. Însă după divorț, cei doi copii au rămas în grijă mamei lor, în SUA. Fostul jucător de tenis mai are o fiica din relația cu Dominique Garzia, Nathalie. Și din căsnicia cu Amalia, de care a divorțat în anul 2010, Ilie Năstase mai are două fete: Alessia și Emma.

Contactat de către echipa Teo Show, Ilie Năstase, care în prezent se află la Turneul de Tenis de la Roland Garros, a rapsuns foarte concis, dând de înțeles faptul că Charlotte este o femeie în toată firea deja și are dreptul să facă tot ceea ce dorește cu propria ei viață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a spus Ilie Năstase.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion au renunțat la divorț. Care este, de fapt, motivul din spatele acestei decizii

Citeste si: Ilie Năstase, declarații în exclusivitate despre căsnicia cu Brigitte Sfăt: "Pentru mine nu a fost un lucru bun"

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!