Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

,
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

[Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu]

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, lucru pe care l-a anunțat pe contul ei de Instagram. Nu se știe încă cine a fost persoana care a reclamat-o, dar blondina este determinată să afle.


In articol:

Bianca Drăgușanu a anunțat, pe InstaStory, că cineva a anunțat autoritățile de faptul că și-a vopsit cățelul. Blondina a explicat care a fost situația și, de asemenea, a reușit să rezolve problema într-un timp foarte scurt.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că și-a vopsit cățelușul

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că și-a vopsit cățelușul

[Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu]

După ce s-a confruntat cu mai multe probleme în ultima vreme, inclusiv cu obligația de a da explicații pentru zvonurile cum că ar fi însărcinată, care au tot apărut în presă, Bianca Drăgușanu, acum, a avut de dat explicații în fața Protecției Animalelor, pentru faptul că și-a vopsit cățelușul și, din acest motiv, vedeta a fost reclamată. Blondina a explicat toată situația într-un story pe Instagram.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Pe lângă asta, Bianca Drăgușanu a precizat și că animăluțul ei beneficiază de tratamente profesionale și este vopsit la salon cu o vopsea organică specială, nu acasă, așa cum probabil a crezut reclamantul. Vedeta a mai spus și că nu știe, încă, cine este cel sau cea care a reclamat-o la Protecția Animalelor.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: «Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz».(...) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie.

(...)

Citeste si: Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț! După ce s-a zvonit că este însărcinată în 10 săptămâni, acum a aruncat bomba: Sunt foarte emoționată

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz.(...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a povestit Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț! După ce s-a zvonit că este însărcinată în 10 săptămâni, acum a aruncat bomba: Sunt foarte emoționată

Două mașini s-au făcut praf pe un bulevard din Iași: șapte victime / VIDEO

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Drăgușanu s-a dat de gol pe rețelele de socializare! Un detaliu despre sarcină a ieșit la iveală. Cum a fost surprinsă vedeta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies