Bianca Drăgușanu, mărturisiri în exclusivitate la Teo Show, după despărțirea de iubit! „Eu am luptat mult pentru relația asta” Iată ce a spus vedeta despre sarcina de care s-a zvonit în ultima vreme!

,

Bianca Drăgușanu, a dat cărțile pe față în cel mai sincer interviu, în platoul Teo Show, după ce s-a despărțit de iubitul ei!


In articol:

După ce a divorțat de fostul ei soț, în urmă cu un an și jumătate, Bianca Drăgușanu s-a îndrăgostit iremediabil de un alt om de afaceri celebru din România, alături de care a început o frumoasă poveste de iubire.

După cum a afirmat și Bianca Drăgușanu, nu a fost o relație ușoară, dimpotrivă a fost o poveste de dragoste presărată cu multe momente de ceartă, intrigi și chiar despărțiri și au încercat pe cât posibil să fie foarte discreți și să stea cât mai departe de ochii presei. Deși nu au recunoscut niciodată în mod oficial că au o relație, povestea lor a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor.
În cursul zilei de astăzi, pe contul de socializare al iubitului Biancăi Drăgușanu a apărut un mesaj uluitor, în care acesta anunță faptul că relația lor a luat sfârșit și fiecare va merge pe drumul lui.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri în exclusivitate la Teo Show, după despărțirea de iubit! „Eu am luptat mult pentru relația asta”

Invitată în platoul Teo Show, Bianca Drăgușanu a venit să clarifice totul, dar și să își expună punctul de vedere cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul ei partener.

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu a vorbit despre despărțirea de iubit

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Acest mesaj m-a obligat pe mine să vin astăzi la ține în emisiune și să dau niște detalii pe care eu le-am ocolit sau nu mi le-am dorit pentru că eu mi-am dorit din tot sufletul meu că această relație pe care am avut-o cu acest om să fie una cât se poate de privată și de personală! În comparație cu alte relații prin care eu am trecut și am venit și am povestit și am dat detalii! Mi-am dorit din tot sufletul meu că această relație să rămână cât se poate de privată și pe cât am putut eu, deși eu sunt o persoană foarte expusă am ținut-o ferită de ochii lumii! Când eu vreau să o țin ferită, din impuls sau de

supărare, sau nu știu de ce, el face publice niște detalii și niște situații care ar fi trebuit păstrate doar pentru noi! Bineînțeles că și eu am fost un factor la, adică și eu am provocat situația prin care el a ajuns să facă această postare, pe care eu cred că o regretă!

Detaliile prefer în continuare să le țin pentru noi! Mi-aș fi dorit să nu spună! Pentru că el mereu mi-a spus că nu vrea să mai apară!(...) Cred că fiecare dintre noi în momentul de față avem nevoie de o pauză să își dea seama exact de ce vrea! Pentru că eu, spre deosebire de el știu ce vreau și acționez în consecință, el nu știe ce vrea! El la 24 de ore s-a sucit!(...) În momentul de față eu sunt o femeie singură, asumată, care știe ce vrea!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Întrebată de Teo Trandafir despre presupusă sarcina despre care s-a tot zvonit în ultimele zile, Bianca Drăgușanu a declarat că nimic din ceea ce s-a scris despre acest subiect nu este adevărat. Mai mult decât atât vedetă a subliniat faptul că atunci când va fi însărcinată, chiar ea va face acest anunț, însă numai în clipă în care va fi sigură că starea de sănătate a ei și a bebelușului este bună.

bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„A apărut acest zvon, dar îți spun sincer că și dacă ar fi fost adevărat, până nu sunt sigură pe ce vreau eu și pe sănătatea mea și a copilului care urmează să vină pe lume, eu nu aș fi recunoscut. Dacă voi rămâne însărcinată, voi veni la ține în emisiune când voi avea 4-5 luni și voi fi sigură că sarcina decurge cum vreau eu și medicul și atunci nici nu mai poți să ascunzi(...) A pornit de la faptul că noi ne doream foarte tare să fim părinți. Nu am fost la nicio clinică”, cum s-a scris, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, detaliu neașteptat despre fiica ei, Sofia. Cum se prezintă micuța în fața necunoscuților: "Peste tot spune asta!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, declarații în exclusivitate despre relația pe care o are cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri”

Urmează o perioadă de neliniște la nivel planetar: creșterea prețurilor afectează fiecare aspect al vieții

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies