REACTIA Danielei Iliescu dupa ce Culita Sterp a clacat la Survivor Romania 2021 si a sfarsti cautat de politie in jungla dominicana!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 22:10
Daniela Iliescu, prima reactie dupa cele intamplate cu Faimosul Culita Sterp

Culita Sterp a avut un moment in care a cedat psihic si a plecat in padure sa se reculeaga numai ca s-a ratacit si timp de 10 ore nimeni nu a reusit sa dea de Faimos.

Culita Sterp a reusit sa puna producatorii si politia din Republica Dominica pe jar dupa ce timp de 10 ore a fost de negasit. Faimosul a plecat in padure pentru a se reculege si a se gandi mai bine la tot ce se intampla in tabara Faimosilor numai ca nu a mai reusit sa gaseasca drumul spre campul unde sunt coechipierii lui. Timp de 10 ore, Faimosul a stat departe de ai lui coechipieri, iar politia, paza de coasta din Republica Dominicana si producatorii Survivor Romania l-au cautat peste tot stiind ca sunt nenumarate pericole la care ar fi

putut fi expus. Culita, socat de armata de oameni care au venit sa-l caute, a declarat ca nu se astepta la o asemenea miscare de forte:

Ce a facut Daniela Iliescu dupa ce Culita Sterp a clacat la Survivor Romania 2021

Citeste si: MOTIVUL pentru care Culita Sterp a fugit in padure timp de 10 ore. Faimosul a fost cautat de garda de coasta din Republica Dominicana prin toata jungla:"Am plans ca un copil!"

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era... Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. 

M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume.”, i-a marturisit Culita lui Zanni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce mesaj a publicat iubita lui Culita Sterp dupa ce Faimosul a bantuit timp de 10 ore prin jungla dominicana

Citeste si: Lovitura dura pentru Jador din partea Georgianei Elisei. Fosta iubita ii spulbera orice speranta Faimosului de la Survivor Romania 2021

Cu siguranta, aceeasi ingrijore si panica, a starnit si acasa Faimosul in randul membrilor familiei Sterp.

Insa, se pare ca iubita lui insarcinata, Daniela, a preferat sa trateze lucrurile cu calm avand in vedere si starea in care se afla. Si mai mult, tanara are incredere deplina in viitorul tatic de baiat ca isi va reveni din aceasta pasa si mai ales nu si-ar fi pus problema niciodata ca Faimosul ar fi putut pati ceva grav in timpul competitiei. Astfel  frumoasa satena si-a imbarbatat iubitul si a pus cateva instantanee cu el pe Insta story in care l-a laudat si in care i-a dedicat si un mesaj care sa-l motiveze sa lupte mai departe: "Cu
fiecare zi mai aproape, cu fiecare zi mai puternici..."
a s spus Daniela Iliescu in dreptul unei poze cu ei doi, cel mai problabil facuta acum un an.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!