Decizie finală în cazul lui Zanni: „Ai încălcat regulamentul. Ei bine...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

,
Zanni, concurent la Survivor România 2021
Zanni, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zanni a încălcat regulamentul la Survivor România 2021, după cum chiar el a recunoscut, astfel că situația lui a fost analizată de staff, iar Daniel Pavel a anunțat verdictul final. Ce se va întâmpla cu Faimosul?


In articol:

Zanni știa că îi este strict interzis să își procure hrană din alte surse, însă nu a ezitat să o facă în momentul în care a avut ocazia. Concurentul a găsit două pachete de biscuiți și le-a luat, faptă prin care a încălcat regulamentul competiției. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat dacă Zanni va fi sau nu pedepsit pentru fapta sa.

Ce se va întâmpla cu Zanni după ce a încălcat regulamentul de la Survivor România 2021?

După ce echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, în cadrul consiliului de nominalizare, Zanni a recunoscut că a furat biscuiți pe care i-a împărțit cu mai mulți colegi din echipa sa. Concurentul și-a asumat fapta și a așteptat ca staff-ul emisiunii să ia o decizie în ceea ce îl privește.

Înaintea jocului de comunicare, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat ce se va întâmpla cu Zanni după ce a încălcat regulamentul emisiunii și dacă va fi sau nu pedepsit. Având în vedere că a avut curajul de a-și recunoaște fapta în cadrul consiliului de nominalizare, Zanni nu va fi penalizat.

„Zanni, tu ai încălcat regulamentul. Ei bine, ai recunoscut această greșeală, ai avut curajul să faci asta și de aceea decizia noastră în ceea ce te privește pe tine este să îți iertăm această abatere pe care ai făcut-o de la regulament.

Nu vei fi pedepsit, nu vei primi nicio pedeapsă. Poți să îți continui, practic, activitatea în echipa Faimoșilor ca și până acum.”, a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Zanni, gata sa cedeze psihic, dupa 3 luni la Survivor? "M-a terorizat fetita asta! Ma inteapa si ma enerveaza" Ce replica i-a dat Elena Marin

Vestea nu a putut decât să îl bucure pe Zanni, concurentul fiind fericit că fapta sa a fost trecută cu vederea de această dată și că a primit o nouă șansă, fără să fie penalizat în vreun fel.

„Vă mulțumesc mult și nu se va mai repeta, promit! Mă simt bine că am recunoscut. Mulțumesc, apreciez că m-ați iertat.”, a spus Zanni, imediat după ce a aflat verdictul final în cazul lui.

Chiar dacă a încălcat regulamentul, staff-ul emisiunii Survivor România 2021 a considerat că fapta lui Zanni nu este atât de gravă încât să fie nevoie de o pedeapsă, motiv pentru care concurentul își va putea continua drumul la Survivor România 2021.

Citeste si: Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Elena Marin și Zanni, un nou conflict puternic la Survivor România 2021: „Ai făcut brigadă cu cei care au furat și care fură, ca tine!” Și-au spus cuvinte grele!

Selecţionerul Danemarcei A DEZVĂLUIT ce le-a spus colegilor, de pe patul de spital, Christian Eriksen

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Sorin, atac dur la adresa unui Faimos: „Vrei să îi iei locul lui Jador?” Replici acide după jocul de recompensă!

Live Stream Online Survivor Romania - Editia de duminica, 18 aprilie – VIDEO. Faimosii si Razboinicii se vor confrunta in jocul pentru comunicare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies