Ce echipă a câștigat totemul de imunitate? Final de joc spectaculos la Survivor România 2021

,
Sorin și Cosmin de la Survivor România 2021
Sorin și Cosmin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Lupta este din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021, iar acest lucru îi motivează pe concurenți să devină și mai buni pe trasee. Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii?


In articol:

Deși sunt de multe ori epuizați atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, concurenții de la Survivor România 2021 își găsesc de fiecare dată motivația și puterea pentru a lupta cu toate forțele și a se impune pe traseele din Republica Dominicană. Ce echipă a ieșit învingătoare de această dată?

Cine sunt câștigătorii primului joc de imunitate al săptămânii? 

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost unul pe care concurenții l-au trăit la intensitate maximă. Emoțiile au fost mari de ambele părți, dar și eforturile au fost pe măsură. Atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt conștienți că, în acest moment, victoria este mai importantă ca niciodată, având în vedere că lupta este tot mai strânsă, iar concurenților le este din ce în ce mai greu să facă nominalizări. Verigile slabe au fost eliminate, iar în acest punct al competiției au rămas doar concurenții cu rezultate remarcabile, astfel că, de cele mai multe ori, alegerile sunt aproape imposibile.

Jocul pentru imunitate din această seară s-a desfășurat pe un traseu destul de complicat și deși ambele echipe s-au concentrat pentru a obține victoria, de această dată, Războinicii au ieșit învingători, scorul final fiind de 10 la 5.

Citeste si: Morosanu a dat cartile pe fata! Care dintre colegii sai de echipa l-au suparat cel mai tare? "Adevarata lupta o duci pe insula, in camp, nu pe traseu!"

Scorul a fost deschis în această seară de echipa Războinicilor, Marius aducând primul punct pentru echipa sa.  Concurenții de la Survivor România 2021 au luptat până la epuizare, iar în cele din urmă, Sorin a adus punctul decisiv, obținând victoria pentru echipa Războinicilor.

Astfel, Războinicii vor avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit și vor fi doar simpli spectatori.

Pentru echipa Faimoșilor urmează o seară grea, având în vedere că ei vor nominaliza spre eliminare un concurent sau o concurentă. Rămâne de văzut cum vor vota concurenții și dacă nominalizările vor fi făcute din punct de vedere social sau sportiv. Faimoșii și-ar fi dorit foarte mult să obțină totemul de imunitate, având în vedere că Jador este accidentat în prezent și nu poate intra pe traseu, iar Cătălin Moroșanu a fost eliminat din cauza problemelor medicale.

Astfel, Faimoșii sunt acum în pericol să mai piardă un concurent, iar presiunea este cu atât mai mare cu cât în competiție au rămas doar cei mai buni Faimoși.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție! Despre ce fotbalist celebru este vorba?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

Nu toate școlile din București reiau cursurile față în față, anunță ISMB: Cinci nu au săli în care să facă cursurile

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

Scandal de proportii pe traseu la Survivor Romania 2021 intre o Faimoasa si o Razboinica:"Daca te iau de cozile alea si te duc in padure..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies