MOTIVUL pentru care Culita Sterp a fugit in padure timp de 10 ore. Faimosul a fost cautat de garda de coasta din Republica Dominicana prin toata jungla:"Am plans ca un copil!"

,
Culita Sterp s-a ratacit in jungla
Culita Sterp s-a indeparat de tabara Faimosilor si s-a ratacit in jungla

Momente socante pe insula Fiamosilor dupa ce Culita Sterp s-a ratacit in padure timp de 10 ore. Politia si garda de coasta l-au cautat peste tot.


In articol:

Faimosul Culita Sterp a trecut prin momente socante dupa ce a ratacit timp de 10 ore in jungla dominicana. El a fost gasit in cele din urma de catre politie si garda de coasta.

Culita Sterp a plecat in padure sa isi adune gandurile si se pare ca nu a mai gasit drumul inapoi deoarece s-a ratacit. Presiunea psihica si-a pus amprenta si pe psihicul lui Culita care oricat de echilibrat ar fi, a cedat si asta ar fi putut sa-l coste viata deoarece in jungla sunt pericole la tot pasul dupa cum i-au explicat si politistii care au plecat in cautarea lui.

Culita Sterp s-a ratacit in jungla dominicana. Faimosul a fost cautat de politie peste tot

Citeste si: Vera Miron a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care au fost primele ei declaratii dupa ce a parasit competitia

Culita Sterp s-a ratacit in jungla
Culita Sterp s-a indeparat de tabara Faimosilor si s-a ratacit in jungla

  "Ne temeam de animale, de anumite probleme, că nu o să-ți găsim urmele pașilor tăi în nisip și am verificat peste tot în pădure, în natură, știi? Garda de coastă te-a căutat de asemenea și după toate astea îi  mulțumim lui Dumnezeu că ești cu noi și că

ești în regulă.  Îi mulțumim lui Dumnezeu că te-am găsit. Se puteau întâmpla lucruri mai grave și mai periculoase, dar să-i mulțumim lui Dumnezeu că ești aici.

Culita Sterp, cautat de politie prin jungla
Culita Sterp, momente de groaza in jungla

Culita Sterp, primele destainuiri in fata lui Zanni dupa momentul ratacirii din jungla

Citeste si: Au dat totul pe traseu și au ieșit învingători! Ce echipă a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România 2021?

La cateva ore dupa incident si dupa ce a ajuns din nou cu bine in tabara Faimosilor, Culita l-a

luat deoparte pe Zanni si i-a povestit tot ce s-a intamplat si mai ales de ce a recurs la acest gest :"Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era... Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am
speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume. Stateam asa la foc si am izbucnit in plans, plangeam ca un copil. Dar asa d eunul singur. Nu imi place sa plang asa, sa ma exteriorizez. Am vrut sa vorbesc asa cu tine, sa stam amandoi sa povestim. Nu prea imi place sa ma plang. Cateodata explodez, se aduna si se aduna. Am patit, am spus la unul pe care il consideram prieten si dupa aia tot eu eram tradator.” 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vera Miron a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care au fost primele ei declaratii dupa ce a parasit competitia

Medicul Vasile Rădulescu explică concret: motivul pentru care vaccinul anti-Covid NU îți poate face rău pe termen lung

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Au dat totul pe traseu și au ieșit învingători! Ce echipă a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România 2021?

Jocul de comunicare are o miză dublă în această seară! Pentru ce premiu se luptă Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies