Au dat totul pe traseu și au ieșit învingători! Ce echipă a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România 2021?

,
Marius si Culita au luptat pentru punctul decisiv la Survivor România 2021
Marius si Culita au luptat pentru punctul decisiv la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Chiar dacă a fost ultimul joc al săptămânii, iar oboseala și-a spus cuvântul, Faimoșii și Războinicii au reușit să găsească forța necesară pentru a lupta pe traseul de la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de comunicare?


In articol:

A fost o săptămână tensionată la Survivor România 2021 și cu foarte multe răsturnări de situație, însă în ciuda tuturor celor întâmplate, concurenții au intrat pe traseu hotărâți să lupte până la capăt și să obțină victoria.

Dorința de a câștiga s-a văzut în ambele echipe, însă doar una dintre ele a ieșit învingătoare. Cine sunt câștigătorii jocului de comunicare din această săptămână?

Victorie pentru Războinici. Ei sunt concurenții care vor avea șansa de a comunica cu un prieten drag

Jocul de comunicare este unul dintre cele mai importante de la Survivor România 2021. De cele mai multe ori, mesajele venite din partea celor dragi reușesc să le ridice moralul Faimoșilor și Războinicilor și să îi determine să lupte cu toate forțele pentru a ieși învingători, indiferent de dificultatea probelor.

Miza jocului de comunicare din această seară a fost una colosală, concurenții din cele două echipe luptând pentru a vorbi în timp real prin mesaje text cu persoanele dragi, dar și pentru camp sau insulă.

Imediat cum au intrat pe traseu, atât Faimoșii, cât și Războinicii au uitat de tot și s-au concentrat pentru a aduce puncte. Deși ambele echipe au luptat până la final, Războinicii s-au descurcat ceva mai bine astăzi, astfel că ei au câștigat jocul de comunicare de la Survivor România 2021 cu scorul de 10 la 9.

Citeste si: Doi concurenți din echipa Faimoșilor, în pericol de eliminare? Daniel Pavel: „Faptele voastre...” Cine sunt cei doi Faimoși care au încălcat regulamentul Survivor România 2021?

În această seară, Războinicii au deschis scorul, primul punct fiind adus de Andrei. Tensiunea a fost din ce în ce mai mare pe parcursul jocului, au fost foarte multe răsturnări de scor, s-a ajuns la ștafetă, iar în final, Războinicii au reușit să se impună în fața adversarilor și să câștige jocul.

Irisha și Culiță au luptat din partea Faimoșilor pentru a aduce punctul decisiv, în timp ce Maria și Marius au fost aleși de Războinici pentru a aduce punctul final în jocul de comunicare.

Imediat după ce Marius a adus ultimul punct pentru echipa Războinicilor, concurenții și-au manifestat bucuria. Ei vor avea ocazia de a vorbi prin mesaje text cu un prieten drag. 

Astfel, săptămâna se încheie într-o notă pozitivă pentru echipa Războinicilor, având în vedere că și-au adjudecat victoria în ultimul joc. 

Urmează un consiliu de eliminare în care emoțiile vor fi mari în ambele echipe și asta pentru că atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt în pericol să piardă câte un concurent. Din echipa Războinicilor, nominalizat spre eliminare este Albert, iar din echipa Faimoșilor, în pericol de eliminare este Irisha.

Citeste si: Decizie finală în cazul lui Zanni: „Ai încălcat regulamentul. Ei bine...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

Secesioniștii scoțieni au câștigat alegerile și anunță un nou referendum pentru independență: Nu ne pot opri!

Planta care îți oferă liniște și confort. Are efect antiinflamator, dar și antiseptic. Este benefică chiar și pentru piele

El este noul concurent de la Survivor România 2021. Ce echipă l-a primit cu brațele deschise?

Momente de panică la Survivor România 2021! Ce concurent a fost mușcat de un scorpion în miez de noapte?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies