Jocul de comunicare are o miză dublă în această seară! Pentru ce premiu se luptă Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021?

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”[Sursa foto: Captură KANAL D]

În această seară, Faimoșii și Războinicii vor juca un nou joc de comunicare, după o perioadă în care au luptat mai mult pentru recompense și imunități. Care este miza jocului din această seară?


In articol:

Oricât ar fi de puternici, atunci când gândul le zboară la cei dragi, Faimoșii și Războinicii se emoționează de fiecare dată, iar unii dintre ei nu pot ascunde acest lucru. Cum au reacționat concurenții din cele două echipe în momentul în care au aflat miza jocului de comunicare din această seară?

Pentru ce vor lupta Faimoșii și Războinicii în ultimul joc al acestei săptămâni?

Săptămâna este pe cale să se încheie la Survivor România 2021 și după ce au luptat pentru recompensă și pentru cele două imunități, acum a venit momentul ca Faimoșii și Războinicii să se dueleze pentru a câștiga jocul de comunicare. A trecut ceva timp de când nu au mai aflat vești de acasă, astfel că miza este colosală în această seară.

Înainte de a dezvălui miza jocului, Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat. Un nou concurent s-a alăturat celor două echipe. Este vorba despre Ștefan Ciuculescu, acesta fiind primit cu brațele deschise de echipa Faimoșilor.

După ce au făcut cunoștință cu noul lor coleg, Faimoșii și Războinicii au aflat ce premiu este pus în joc în această seară. Cele două echipe vor intra pe traseu și vor lupta pentru a comunica cu persoanele dragi, dar și pentru a obține insula sau campul.

„Este o miză dublă. Este o miză care include fie campul, fie insula, așa cum reaminteam insula a revenit Faimoșilor în ultimele două jocuri. Comunicarea cu persoanele dragi. Astăzi veți comunica, dacă va câștiga echipa Faimoșilor prin mesaje text, în timp real, cu un membru al familiei și dacă vor câștiga Războinicii, prin mesaje text, în timp real, cu un prieten. Miză dublă și în ceea ce privește comunicarea.”

, a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Ce concurent din echipa Războinicilor a fost votat spre eliminare? El poate părăsi competiția Survivor România 2021!

Așa cum era de așteptat, reacțiile concurenților au fost pe măsură, mulți dintre ei s-au emoționat, chiar dacă și-au dorit să pară puternici până la capăt.

Iată cum arată traseul pe care vor intra concurenții în această seară pentru a câștiga jocul de comunicare al săptămânii. 

„Intrați în apă, acolo unde unii dintre voi știți că aveați o tiroliană, de data asta aveți o farfurie care se deplasează cu viteza unei tiroliene. Săriți din nou în apă, după care aveți o platformă în zona mediană a traseului de astăzi care e mixt, apă și țărm, concurenții au un zid pe care trebuie să se cațere. Se deplasează pe acest zid. În situația în care cad în apă trebuie să reia deplasarea pe zid de la capăt. Concurenții trebuie să aibă grijă pe acel perete pentru că de pe el se balansează și ajung pe o punte în zigzag, după care, în alergare până la o incintă care se găsește deja pe țărm, o incintă cu plasă. Sunt acolo orificii prevăzute. Iarăși, foarte interesant, concurenții pot într-un anume moment să fie amândoi în situația de a trece prin ultimul orificiu pentru a ajunge la proba de final. Proba de final are două părți. Lovirea cu mingi a unor romburi care declanșează câte un coș și introducerea în acest coș a unor săculeți cu nisip. Trei săculeți, trei coșuri, iar concurentul care reușește să introducă câte un săculeț în câte un coș este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care câștigă atât insula sau campul și jocul de comunicare de astăzi.”, a spus Daniel Pavel. 

Citeste si: Andrei, revoltat pentru că Albert a ieșit de mai multe ori favorit. Războinicul a răbufnit: „Nu merită să fie locul 1. Nu știu ce au văzut la el!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși favorit...” Nu s-a mai putut abține și i-a spus totul în față!

Nelu Tătaru, despre reforma sistemului sanitar: Se vorbeşte destul de greu şi pe la colţuri de asigurări complementare, costuri suplimentare şi coplată

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies