Andrei, revoltat pentru că Albert a ieșit de mai multe ori favorit. Războinicul a răbufnit: „Nu merită să fie locul 1. Nu știu ce au văzut la el!”

,
Albert și Andrei, concurenți în echipa Războinicilor la Survivor România 2021
Albert și Andrei, concurenți în echipa Războinicilor la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dezamăgiți că au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, Războinicii caută în continuare vinovați. Ce a spus Andrei despre Albert?


In articol:

Albert a fost ales favoritul publicului mai multe săptămâni la rând, dar nu se bucură de aceeași popularitate în cadrul echipei. Între el și colegii săi au existat de mai multe ori conflicte, iar pentru că astăzi a pierdut un punct important, Războinicul a fost pus la zid.

Ce a dezvăluit Andrei despre Albert în consiliu?

Andrei, atac la adresa lui Albert în consiliul de nominalizare

Până acum a încercat să se țină departe de conflicte, însă după înfrângerea de astăzi, Andrei a răbufnit. Războinicul a mărturisit că este foarte dezamăgit de atitudinea pe care o are Albert pe trasee și de faptul că acesta nu se mai concentrează, mai ales la probele de îndemânare.

În plus, Andrei este de părere că Albert nu ar merita să fie votat de public, având în vedere că nu aduce puncte pentru echipă, iar voturile pe care acesta le primește nu fac altceva decât să îi demoralizeze pe Războinicii care dau totul pe traseu. 

”Săptămânal, când iese favorit, promite că va aduce puncte, că se va schimba, că va răsplăti cumva publicul pe care îl are în spate, că îl ajută, că iese favorit.

El promite că va face schimbări și că va ajunge în finală, dar noi în echipă nu am văzut treaba asta, nu se întâmplă.(...). Am înțeles prima oară când a ieșit favorit. De ce? Probabil pentru că majoritatea dintre persoanele care au rămas în echipă au sărit pe el și poate asta a prins la public și publicul a ținut să îl ajute prin voturi cumva. Am fost bucuros pentru el prima oară, a doua oară, a treia oară, dar când a început să promită multe chestii pe care nu le-a făcut, în sensul că va aduce puncte, că se va schimba, că se va
concentra mai mult, că va încerca să se integreze în echipă, nu a făcut-o. Rog publicul de acasă, eu personal nu sunt gelos sau ceva că nu mă votează lumea, nu am nicio problemă cu asta, dar țin să zic că publicul de acasă dacă votează, să voteze corect. Sper din suflet ca voturile acelea să nu fie influențate de persoanele care au plecat și care se înțelegeau mai bine cu el.
Eu mi-am dorit din tot sufletul să ajung la această emisiune, m-am bucurat când am intrat, dar când văd că cineva din echipă nu merită să ajungă pe locul 1 și publicul de acasă tot îl susține, eu personal îmi pierd toată motivația, toată încrederea în mine pentru că suntem mulți în această echipă care ar merita locul 1 sau locul 2. Sindy, Marius, cei care aduc puncte, Pantera, iar ei nu au susținătorii pe care îi are el (n.r
Albert). De ce? Pentru că nu știu ce au văzut în el, dar îl susțin săptămânal, iar el promite, dar nu face nimic.”,
a spus Andrei în consiliul de nominalizare. 

Citeste si: Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, o adevărată provocare pentru ambele echipe. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Reacția lui Andrei vine la scurt timp după ce Albert a ratat șansa de a-i duce pe Războinici la ștafetă în al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii ieșind astfel învingători.

Citeste si: Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

Calinic Argeșeanul, DEZLĂNȚUIT după declarațiile lui ÎPS Teodosie: 'Femeia, înger pe pământ! Nu ne este îngăduit s-o considerăm obiect de batjocură'

Planta care îți oferă liniște și confort. Are efect antiinflamator, dar și antiseptic. Este benefică chiar și pentru piele

Ce regulă a încălcat Zanni la Survivor România 2021? Daniel Pavel a făcut anunțul în consiliul de nominalizare: „Fapta pe care ai comis-o...”

Ce semnificație are brățara pe care Cătălin Moroșanu i-a lăsat-o Elenei Marin? Faimoasa a făcut dezvăluirea emoționantă: „Este o brățară...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies