Reacția Biancăi după ce a fost atacată de Nelson Mondialu! Cum i-a răspuns tatălui lui Livian! Dezvăluirea făcută de câștigătoarea primului sezon "Puterea dragostei"

Bianca a reacționat în urma atacurilor recente ale lui Nelson Mondialu la adresa ei. Câștigătoarea "Puterea dragostei" sezonul 1 a publicat un mesaj pe Facebook.


In articol:

"Ca să nu mai existe probleme vreau să vă mărturisesc ceva. Cum tatăl lui Livian nu mă place, așa nici tatăl meu nu îl place pe iubițelul meu, dar cred că ambii vor accepta la un moment dat și vor fi fericiți pentru noi când vom fi la casa noastră, împliniți! Dragostea noastră este mai mare decât orice!", a scris Bianca Comănici pe Facebook.

Nelson Mondialu îl vrea despărțit pe Livian de Bianca

Nelson Mondialu se pare că îl vrea despărțit pe Livian de Bianca. După ce a atacat-o pe Bianca și înainte, mesajul de această dată este și mai dur.

"Ați văzut cum îl comandă Bianca pe Lobo? La mine s-a oprit ceasul la ora 6. I-a zis că chelește. Liana e cu mine de 25 de ani și n-a zis de mine că m-am îngrășat, am chelit.

Lăsați, că rezolv eu situația, nu vă îngrijiți, stați liniștiți. Dacă n-oi fi eu capabil... am rezolvat eu situații mult mai grele. Liano, ai auzit că a zis (n.r.- Bianca) că a albit Lobo?

Dacă au refuzat-o toți și-a luat-o Lobo, s-o poarte în spate, s-o ducă", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Nelson a atacat-o pe Bianca: "Părul lung și mintea scurtă"

Nelson Mondialu a atacat-o, recent, pe Bianca, fiind deranjat că, în opinia lui, aceasta îi controlează băiatul.

Citeste si: Pensia minimă va crește! S-a aflat suma exactă. Câți bani veți primi în plus - capital.ro

"Oconașul meu nu a fost niciodată prost la femei. Foarte mulți care țineți cu Bianca m-ați înjurat.

Tu astăzi ești cu ea și mâine nu. Ce faci, alo, te cerți cu lumea și apoi ce faci. Cu muierea e greu. Azi a fost o vorbă mare aruncată de Bianca, trebuie să te pună pe gânduri.

A zis că a fost cu unul patru luni în emisiune și apoi i-a plăcut de altul. Părul lung și mintea scurtă... Sau patru zile, cât a fost. Îmi place patru zile de ală, mă sărută și apoi îmi place de asta.

Nu mi-a plăcut când a stat în grădină cu Livian și s-a luat de el. Acum a vorbit cu staff-ul să-l aducă pe None, să vedem ce măsuri iei. Păi tu îmi pui mie copilul la control?!", a spus Nelson Mondialu pe live.  

Citeste si: Asemanarea izbitoare dintre Manuela si fosta sotie a lui Culita Sterp! Fotografia care spune TOT

Citeste si: None, surprins uitându-se în decolteul Deei! Imaginile care fac furori pe rețelele de socializare

Citeste si: Bogdan Mocanu - sarut pasional in culise! Cum a reactionat concurentul de la Puterea dragostei cand a fost surprins

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies