Andreea Mantea a făcut dezvăluiri despre boala ei! E aceeași de care suferă și Jador!

,

Andreea Mantea a vorbit despre boala ei, după ce anterior le spusese concurenților de la "Puterea dragostei" că este foarte bolnavă.


In articol:

Andreea Mantea a adus subiectul în emisiunea de astăzi.

"Auzi, da' iartă-mă că te întreb, dar eu la boala pe care o am, și pe care o ai și tu, problema de sănătate pe care o avem... eu n-am voie alcool, tu de ce ai voie alcool?", l-a întrebat Andreea Mantea pe Jador.

"Da' când am băut alcool?", a răspuns Jador, moment în care reacția Andreei Mantea a venit prompt.

"Aseară", a replicat prezentatoarea show-ului "Puterea dragostei". "Da' de unde știe?", a întrebat Jador, prins în fapt.  

Jador s-a îmbătat! Bogdan Mocanu a făcut totul public

Jador s-a îmbătat și a fost filmat de către prietenul său Bogdan Mocanu. Întreaga scenă a avut loc de față și cu Livian.

Jador, Mocanu și Livian au făcut show în fața hotelului. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Jador chiar s-a dezbrăcat în fața hotelului.

Cei trei au glumit cu recepționerul hotelului, care a intrat în jocul lor. 

Mocanu și Livian îl păcăleau pe recepționer că Jador vrea să conducă în stare de ebrietate, iar acesta încerca să îl oprească. Până la urmă s-a lămurit că era vorba doar de o glumă.

"Jador a scăpat în cidru", a spus Mocanu în vlog, adresându-i-se de câteva ori doamnei Simona, mama lui Jador. Mocanu și Livian au glumit pe seama băuturii pe care a consumat-o Jador, sugerând că acesta s-a îmbătat imediat. În finalul clipului video și Livian apare cu o sticlă de bere în mână. 

Andreea Mantea le-a spus concurenților că este foarte bolnavă

Deranjată de faptul că Ligi a jignit staff-ul emisiunii, Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, și anume că este bolnavă.

”Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici. Nu vă convine, plecați! Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (...) Rușine să vă fie! Că nu mă duc nici eu să-mi fac unghiile și să-mi cumpăr lucruri personale. Sunt extrem de bolnavă și nu m-am dus o dată la doctor când eu aveam programate filmări”, a spus, foarte supărată, Andreea Mantea în emisiune.

Jador a întârziat în emisiune

La fel ca și prietenul lui Mocanu, Jador a întârziat la emisiunea de astăzi. Bogdan Mocanu a asigurat-o pe Andreea Mantea că a fost pedepsit suficient pentru întârziere.

"Și-a luat pedeapsă, Andreea, pentru ce a făcut astăzi cu vârf și îndesat", a spus Mocanu.

 

 

 

Citește și:

Asemanarea izbitoare dintre Manuela si fosta sotie a lui Culita Sterp! Fotografia care spune TOT

Un mare antrenor român a fost răpus la numai 62 de ani

Cum a fost surprinsa Bianca la HOTEL, in miez de noapte! Ce facea ''vulpita'', fara Livian

Nelson Mondialu nu o lasă în pace pe Bianca: "Numele ăsta îmi dă răsculări"! Ce a dezvăluit tatăl lui Livian și ce verdict dă în relația fiului său cu Bianca

Mădălina și George formează OFICIAL un cuplu! Cum a arătat primul sărut al lor - FOTO, VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies