Razboinicii au decis! Pe cine au nominalizat pentru eliminare! Iata ce reactii s-au starnit imediat dupa verdictul serii, la "Survivor Romania"!

Author: D.I.
Actualizat: 28 mar 2020, 23:20

Andrei este primul nominalizat spre eliminare! "In momentul de fata sunt la decizia publicului!"

Razboinicii au condus scorul pe aproape toata durata jocului, iar Faimosii au inceput la un moment dat sa se apropie, reusind spre final sa ii ajunga din urma pe adversari. Faimosii si Razboinicii au ajuns in cele din urma la egalitate, la scorul de 9 la 9 si au fost nevoiti sa joace un ultim meci decisiv, la stefata mixta. Pe de o parte, din echipa Razboinicilor au participat la stafeta Iancu si Lola, iar pe de alta parte, de la Faimosi, au participat Mihai si Asiana, careu s-au luptat pana in ultima clipa pentru victoria mult dorita.

Cei care au castigat, pana la urma, au fost Faimosii, iar punctul decisiv a fost adus de Mihai Onicas, unul dintre cei mai buni concurenti din echipa rosie, care a invins-o pe Lola.

Finalul jocului de imunitate de astazi a adus tensiuni intre concurentii din echipa Razboinicilor, care au pus-o la zid pe Alice, pentru greselile facute pe traseu, nereusind sa aduca puncte.

In vreme ce in tabara Faimosilor, toti s-au arata extrem de multumiti de rezultatul jocului si de faptul ca au castigat imunitatea mult ravnita. Mai mult decat atat Faimosii i-au trecut cu vederea si erorile colegei lor, Emy, care nu a reusit nici ea sa aduca puncte echipei sale.

Tensiunile si jocurile de culise au continuat in echipa Razboinicilor si in camp, unde au decis fie in secret, fie public, pe cine vor nominaliza spre eliminare.

In cele din urma concurentii echipei albastre au mers rand pe rand sa faca nominalizarile. Iar verdictul serii a picat ca un trasnet peste Andrei, care nu se astepta sa fie el cel votat de cei mai multi dintre colegii sai. Iata cum a reactionat tanarul:

Hunkar din serialul

Citeste si: Tensiunile au atins cote maxime in tabara Razboinicilor! Andrei si Lola, cearta apriga in consiliu! Iata ce replici jignitoare si-au spus cei doi coechipieri chiar inainte de nominalizari!

Citeste si: Dan Cruceru, anunt important pentru famiile concurentilor de la "Survivor Romania", in contextul pandemiei de coronavirus! "Noi, aici, suntem in siguranta!" Iata ce a comunicat prezentatorul emisiunii!

Citeste si: Momente inedite in tabara Faimosilor! Cezar s-a oferit sa ii tunda cu o maceta podoaba capilara a Elenei! Iata ce look nou are bruneta, dupa interventia lui Cezar!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies