Dan Cruceru, anunt important pentru famiile concurentilor de la "Survivor Romania", in contextul pandemiei de coronavirus! "Noi, aici, suntem in siguranta!" Iata ce a comunicat prezentatorul emisiunii!

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, a facut un anunt important inainte de inceperea consiliului. Iata ce a comunicat rudelor concurentilor!

Concurentii ramasi in competitia Survivor Romania sunt deconectati total de ceea ce se intampla in lume, acestia neavand acces la informatii, decat prin intermediul comunicarilor facute de catre prezentatorul reality-ului.

Singurele momente cand au contact cu lumea exterioara este atunci cand castiga jocurile de comunicare si echipa castigatoare poate intra in legatura cu cei dragi, ramasi acasa.

Daca saptamana trecuta, Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, i-a anuntat pe concurenti despre pandemia cu care ne confruntam si ce masuri s-au luat pentru a-i proteja.

Citeste si: Final spectaculos in jocul de imunitate si de provizii, din aceasta seara la "Survivor Romania"! Ce echipa a castigat idolul imunitatii, dupa un meci decis la stefata mixta!

Citeste si: Agonie in echipa Razboinicilor si extaz pentru Faimosi! Alice a fost pusa la zid de catre colegii sai, iar Emy a izbucnit in lacrimi! Iata ce reactii au avut concurentii dupa jocul de imunitate!

In aceasta seara, Dan Cruceru a tinut sa le transmita si rudelor concurentilor din Romania, ca acestia sunt in siguranta. Iata ce mesaj a transmis prezentatotul emisiunii familiilor de acasa:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate