Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! „Mă lua în râs” Radu, deranjat teribil de atitudinea Kingăi! Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, luni, 19 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30!

,

Radu își va exprimă nemulțumirea fața de atitudinea Kingai din Gala de duminica! Tânărul crede că a fost luat peste picior!


In articol:

După o Gala marcată de emoții și mult suspans, la finalul căreia un concurent a părăsit emisiunea, va începe o nouă săptămâna în Casa iubirii, într-o atmosfera tensionată și dominată de răsturnări de situație. În Gala de duminică, Andreea, Radu și George au ajuns în pericol de eliminare, iar în cele din urmă cel care a plecat acasă a fost George, spre dezamăgirea tuturor dar mai ales a Ralucăi, tânăra care îl plăcea și își dorea să-l cunoască mai bine.

Până la aflarea verdictului serii, Kinga a trecut prin momente de mare tristețe, exprimându-și regretul și dezamăgirea pentru faptul că Radu ajunsese în pragul eliminării.

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! „Mă lua în ras” Radu, deranjat teribil de atitudinea Kingai

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, Radu va veni în casa fetelor unde va răbufni și îi va reproșa Kingai faptul că a avut o atitudine falsă în Gala și mai mult decât atât chiar l-ar fi luat în râs. Vizibil afectat, Radu va încerca sa spună tot ceea ce are pe suflet. 

„Mie unu așa mi s-a părut! Eu va zic părerea mea, cum mi-a părut Kinga ieri toată Gala! Mi s-a părut cumva că mă lua în ras!”, a spus Radu.

Pe de altă parte, Kinga se va arată foarte mirată de afirmațiile lui Radu și din nou va afișa o atitudine aroganță, deoarece se va ridică și va pleca în casă băieților, în semn de dispreț față de Radu.

Moment în care concurentul se va supără și mai mult pe Kinga și va decide să încheie orice legătură cu ea.

Radu îi va lasă pe masă brățară pe care o primise în dar de la ea cu ceva vreme în urmă, dând de înțeles că va pune punct definitiv relației lui cu Kinga. În tot acest timp, Kinga va purta o conversație cu Bogdan, cel care a afirmat de curând că o place și că își dorește să o cunoască mai bine, în vederea formării unui cuplu în emisiune.

Citeste si: Lacrimi și suspans în Gala emisiunii Casa iubirii! Radu și George au ajuns în pragul eliminării! Iată care a fost verdictul serii și cum au reacționat Kinga și Raluca!

Citeste si: Noi detalii uluitoare din trecutul tumultos al Andreei au ieșit la iveală în Casa iubirii! Emanuel este extrem de dezamăgit, după ce a aflat cu ce s-a ocupat, de fapt, fata pe care o plăcea!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Surpriză de proporții în Casa iubirii! Fetele apar îmbrăcate în rochii de mireasă! „M-ai băgat în boală!” Aflați cum vor reacționa concurenții sâmbătă, 17 septembrie, de la...

Volodimir Zelenski, reacție la anunțul lui Klaus Iohannis: S-au întâmplat lucruri importante/ Video

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Momente dramatice în Gala de duminică, 18 septembrie, a emisiunii Casa iubirii! Radu și George ajung în pericol de eliminare, iar Kinga varsă lacrimi amare! Aflați ce se va...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies