Lacrimi și suspans în Gala emisiunii Casa iubirii! Radu și George au ajuns în pragul eliminării! Iată care a fost verdictul serii și cum au reacționat Kinga și Raluca!

,

În Gala de astăzi a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de mult suspans până la aflarea verdictului serii!


In articol:

Momente dramatice s-au derulat în Casa iubirii, deoarece în cadrul Galei, concurenții au avut parte de emoții uriașe și de mult suspans până în clipă în care au aflat verdictul final al serii. Concurenții care au ajuns în pragul eliminării au fost Andreea, Radu și George, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a părăsit emisiunea.

Lacrimi și suspans în Gala emisiunii Casa iubirii! Radu și George au ajuns în pragul eliminării

După ce în ediția de sâmbătă în Casa iubirii s-au desfășurat momente de senzație care au făcut deliciul telespectatorilor deoarece fetele și-au făcut apariția în casa băieților îmbrăcate în rochii de mireasă, asemenea unor prințese. Toți concurenții au fost de-a dreptul uluiți de frumusețea fetelor și fiecare și-a admirat fosta sau actuală parteneră.

Citeste si: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie! „Credeam că e Radu” Iată cum a reacționat concurenta care spera într-o împăcare cu Radu!

În cadrul Galei de duminică, atmosfera din Casa iubirii a fost una tensionată și plină de suspans și emoții, deoarece doi dintre cei mai apreciați concurenți au ajuns în pragul eliminării.

Inițial Andreea Mantea a anunțat cine sunt cei trei concurenți care au ajuns în pericol de eliminare iar aceștia au fost Andreea, Radu și George, spre uluirea și dezamăgirea Kingai și a Ralucăi.

Pe de o parte, Kinga a dat de înțeles tuturor că suferă teribil pentru că Radu se află la un pas de a părăsi emisiunea, deoarece tânăra încă îl mai vrea în casă pentru a se reapropia de el, iar pe de altă parte, Raluca a izbucnit în lacrimi la gândul că George, cel pe care își dorea să-l cunoască mai bine este în pericol de eliminare.

Cele două fete au început să plângă și mai mult în clipă în care Andreea Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți, cea care se salvează este Andreea, urmând că unul dintre Radu și George să plece acasă. În cele din urmă, prezentatoarea emisiunii a anunțat verdictul serii, care a fost unul copleșitor pentru toată lumea. Cel care a părăsit emisiunea a fost George, care a plecat cu zâmbetul pe buze deoarece își dorea să iasă din Casa iubirii.

Citeste si: Noi detalii uluitoare din trecutul tumultos al Andreei au ieșit la iveală în Casa iubirii! Emanuel este extrem de dezamăgit, după ce a aflat cu ce s-a ocupat, de fapt, fata pe care o plăcea!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Surpriză de proporții în Casa iubirii! Fetele apar îmbrăcate în rochii de mireasă! „M-ai băgat în boală!” Aflați cum vor reacționa concurenții sâmbătă, 17 septembrie, de la...

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea, în lacrimi, după ce Emanuel a învinuit-o pentru imaginile ei deocheate apărute în mediul online! „Ea m-a mințit și pe mine” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies