Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Flavius renunță la Natalia si o îmbrățișează pătimaș pe Anca! „Îi iubește pe toți!” Aflați cum va reacționa Radu și ce replici dure va lansa la adresa Ancăi, marți, 29 noiembrie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 nov 2022, 19:42
Foto(6)

Anca pare să-l fi dat uitării definitiv pe Radu! Tânăra se apropie din ce în ce mai mult de Flavius! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!

După ce în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, Cristian a fost eliminat, în ediția de luni, în casă fetelor și-a făcut apariția o nouă concurență. Claudia, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut în față tuturor că s-a înscris la casting pentru Emanuel, încă din luna septembrie, atunci când tânărul nu avea încă o relație în cadrul show-ului. Noua concurentă a mărturisit că își dorește să îl cunoască pe Emanuel chiar dacă între timp el are o relație destul de serioasă cu Andreea.

Intențiile Claudiei au șocat-o pe iubita lui Emanuel, care își simte amenințată în mod direct relația.

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Flavius, îmbrățișări pătimașe cu Anca! „Îi iubește pe toți!”

În ediția de marți, în Casa iubirii, Flavius va surprinde pe toată lumea, în clipă în care o va îmbrățișa pătimaș pe Anca, în ciuda faptului că zilele trecute își arătase interesul și pentru Natalia.

Carismaticul Flavius va ajunge în casă fetelor, acolo unde o va îmbrățișa pe Anca și o va sărută pe gât, spre marea uluire a celorlalți concurenți, care afirmă că tânăra este mult prea permisivă și că a trecut mult prea rapid peste idilă ei cu Radu.

De departe cel mai contrariat de apropierile fierbinți dintre Anca și Flavius va fi Radu, care își va exprimă părerile de rău despre fosta lui partenera.

Tânărul va sublinia faptul că Anca este permisivă cu oricine.

Citește și: Cine este Claudia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul pe care îl place și cum a reacționat actuala lui parteneră! „Nu știu dacă m-aș băga foarte agresiv, dar chiar aș vrea să-l cunosc!”

Ionuț: Ce permisivă este!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Radu: Da, cu oricine! Nu ți-am zis?

Anca: Eu cu Radu am greșit cu o singură chestie! Că am permis poate prea mult! Am dat prea multă confidenta și poate am făcut-o cu persoană greșită!

Radu: Anca îi iubește pe toți!

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

Și tot în ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, alte două cupluri vor avea parte de momente romantice. Pe de o parte, Larisa va primi un superb buchet de trandafiri albi din partea lui Ionuț și se vor sărută pasional. Iar pe de altă parte, Nicoleta va primi un cadou surpriză din partea lui Sorin, dovedindu-i că doar pe ea o iubește și către ea se îndreaptă toată atenția și iubirea lui, chiar dacă Natalia a revenit în emisiune.

Citește și: Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Sorin, Anca, Radu și Cristian, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 27 noiembrie!

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies