Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Sorin, Anca, Radu și Cristian, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 27 noiembrie!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2022, 20:00

Emoții mari în gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Pe cine au trimis concurenții acasă?

În ediția de astăzi a emisiunii  „Casa iubirii”, Sorin, Anca, Radu și Cristian au fost cei patru concurenți care au fost nominalizați pentru eliminare.

Citește și: Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Cine a părăsit emisiunea

A fost o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar Gala de duminică, 27 noiembrie, a fost marcată de multe tensiuni și emoții. La finalul serii, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea.

Înainte de a se vota concurentul care să fie eliminat, Andreea Mantea a anunțat că va fi un vot secret și că ceilalți tineri, care nu sunt în pragul eliminării, pot decide dacă pleacă vreun concurent sau nu. 

Andreea Mantea a anunțat că dintre cei patru concurenți care se află în pragul eliminării, Sorin, Anca, Radu și Cristian, doar unul dintre ei își va lua rămas bun de la colegi. Astfel, cei patru tineri au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de frumoasa prezeentatoare.

Citește și: Fetele au avut parte de o surpriză de proporții. Noul concurent le-a lăsat mască pe fete: ”Mi s-a umplut sufletul de bucurie”

După câteva momente pline de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Sorin și Radu sunt primii care își pot continua parcursul în Casa iubirii. Așadar, Anca și Cristian au făcut un pas în prăpastia eliminării.

După ce emoțiile au ajuns la cote maxime, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea Casa iubirii.

"Cel care părăsește Casa iubirii în acestă seară este Cristian", a anunțat Andreea Mantea. 

Înainte de a părăsi Casa iubirii, Andreea Mantea i-a dat un sfat lui Cristian:" Ai grijă cum alegi fetele care ți-au scris!"

Totodată, Cristian a avut o ultimă urare pentru concurenții care au rămas în Casa iubirii:" Sper să fiți fericiți cu cuplurile pe care le veți face și pe care le-ați făcut. Baftă în continuare!"

Urmărește materialul video de mai jos pentru a vedea ce a mai declarat Cristian înainte de a pleca din Casa iubirii.

 

 

 

 

 

 

 

 

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

 

 

 

 


Cookies