Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Sorin, Anca, Radu și Cristian, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 27 noiembrie!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2022, 20:00

Emoții mari în gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Pe cine au trimis concurenții acasă?

În ediția de astăzi a emisiunii  „Casa iubirii”, Sorin, Anca, Radu și Cristian au fost cei patru concurenți care au fost nominalizați pentru eliminare.

Citește și: Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Cine a părăsit emisiunea

A fost o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar Gala de duminică, 27 noiembrie, a fost marcată de multe tensiuni și emoții. La finalul serii, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea.

Înainte de a se vota concurentul care să fie eliminat, Andreea Mantea a anunțat că va fi un vot secret și că ceilalți tineri, care nu sunt în pragul eliminării, pot decide dacă pleacă vreun concurent sau nu. 

Andreea Mantea a anunțat că dintre cei patru concurenți care se află în pragul eliminării, Sorin, Anca, Radu și Cristian, doar unul dintre ei își va lua rămas bun de la colegi. Astfel, cei patru tineri au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de frumoasa prezeentatoare.

Citește și: Fetele au avut parte de o surpriză de proporții. Noul concurent le-a lăsat mască pe fete: ”Mi s-a umplut sufletul de bucurie”

După câteva momente pline de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Sorin și Radu sunt primii care își pot continua parcursul în Casa iubirii. Așadar, Anca și Cristian au făcut un pas în prăpastia eliminării.

După ce emoțiile au ajuns la cote maxime, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea Casa iubirii.

"Cel care părăsește Casa iubirii în acestă seară este Cristian", a anunțat Andreea Mantea. 

Înainte de a părăsi Casa iubirii, Andreea Mantea i-a dat un sfat lui Cristian:" Ai grijă cum alegi fetele care ți-au scris!"

Totodată, Cristian a avut o ultimă urare pentru concurenții care au rămas în Casa iubirii:" Sper să fiți fericiți cu cuplurile pe care le veți face și pe care le-ați făcut. Baftă în continuare!"

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Urmărește materialul video de mai jos pentru a vedea ce a mai declarat Cristian înainte de a pleca din Casa iubirii.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!” Aflați cum va reacționa Patrick, miercuri, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

 

 

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies