Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Sindy a picat din nou la ruletă: „Trebuie să intru și eu” Ce vedem în ediția de duminică, 26 mai, la Insula de 1 milion, la Kanal D

Autor: Laura Macovei

Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Sindy a picat din nou la ruletă: „Trebuie să intru și eu” Ce vedem în ediția de duminică, 26 mai, la Insula de 1 milion, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Au mai rămas puțini concurenți la Insula de 1 milion, iar alesul ruletei poate fi același de mai multe ori la rând. Este situația lui Sindy, concurenta care a picat pentru a doua oară consecutiv.

Au mai rămas 15 concurenți în lupta pentru supraviețuire pe Insula de 1 milion. Competiția devine din ce în ce mai acerbă, întrucât eliminările se țin lanț, iar brățările sunt cele mai vânate.

Sindy a picat din nou la ruletă

O nouă ediție, o nouă învârtire la ruletă. Sindy a picat a doua oară consecutiv, iar acum pare hotărâtă să intre în luptă alături de încă trei concurenți.

Sindy: Trebuie să intru și eu să încep să fac rost de brățări.

Szilard: Vrei acum să te confrunți cu două femei sau vrei mai târziu să te confrunți cu alți bărbați?

Citește și: „Un singur concurent se va salva.” Anunț neașteptat făcut de Cosmin Cernat la ”Insula de 1 milion”. Ce se va întâmpla la jocul următor și cine este concurentul ales la ruletă

După părerea lui Szilard, unul din concurenții de pe Insulă este cel care ar avea cele mai multe șanse să ajungă în finală. Despre cine e vorba, aflăm în ediția de duminică, 26 mai, doar la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Szilard: Are cele mai mari șanse să își croiască drumul către finală.

Sindy: Asta e competiția. Unul pleacă și celălalt merge mai departe.

Începând de săptămâna aceasta emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Citește și: „Îmi pare rău că trebui să se termine drumul tău aici!” Anunț important făcut de Cosmin Cernat! Ce se întâmplă în ediția de sâmbătă, 25 mai, la ”Insula de 1 milion”

Promo Insula de 1 milion, ediția de duminică, 26 mai 2024: