Armin Nicoară, adevărul despre relația cu Sindy la "Insula de 1 milion"

Author: Lavinia Medrea

"Am văzut ce se întâmplă"

Armin Nicoară și Sindy, coechipiera sa din tabăra Sudicilor de la "Insula de 1 milion" au fost în centrul atenției colegilor lor de pe insulă, după un schimb inedit de declarații spumoase care a început chiar înainte de îmbarcarea spre Republica Dominicană. Totul a culminat pe insulă când cei doi și-au exprimat verbal afecțiunea unul față de celălalt. Concurenta de la "Insula de 1 milion" l-a complimentat pe Armin pentru genele frumoase, iar cunoscutul saxofonist i-a mulțumit acesteia pentru că într-o dimineață i-a arătat "direct paradisul".

Armin Nicoară, adevărul despre relația cu Sindy la "Insula de 1 milion"

Artistul a lămurit astăzi în emisiunea "Follow us", moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Kanal D2, care este adevărul din spatele simpatiei pe care el i-o poartă lui Sindy.

Citește și: Ce a pățit Armin Nicoară din cauza diabetului! Dezvăluiri din culisele emisiunii „Insula de 1 milion”: „Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine”

" Sunt o persoană sufletistă, eu am văzut ce se întâmplă. Unii dintre colegii noștri au luat-o un pic pe Sindy peste picior(...) și nu m -am simțit atât de bine să văd (n.r. asta), pentru că și eu în situația mea, pentru că am avut diabet, multă lume m-a exclus, m-a dat la o parte",  a subliniat Armin Nicoară în cadrul emisiunii difuzată la Kanal D2.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru artist, experiența de la "Insula de 1 milion" va rămâne una dintre cele mai importante din viața sa. A reușit să dovedească tuturor că o afecțiune precum diabetul nu reprezintă o piedică în a trăi o viață normală, urmând sfaturile medicilor, și că lipsa unor condiții de trai normale poate lega oamenii pe viață.

Armin Nicoară a legat prietenii trainice cu Jaguaru și cu Filip și plănuiește să facă de acum încolo, dincolo de proiecte profesionale și vacanțe de neuitat.

Citește și: Filip este sudicul care a cedat brățara și “viața” unei nordice; Au fost emoții puternice aseară la “Insula de 1 milion”; Filip a părăsit competiția, după ce a salvat-o pe Nicoleta

„O experiență extraordinar de frumoasă și mi-aș dori din tot sufletul în fiecare an să existe experiențe de acest fel.

M-am descurcat exemplar cu diabetul, chiar unele persoane de acolo care erau perfect sănătoase au avut probleme mult mai mari. Eu chiar nu am avut nicio problema ",  le-a povestit Armin Nicoară lui Teo și Ilincăi Vandici.

Cum se va descurca Jaguaru fără cei doi prieteni, Armin Nicoară și Filip la "Insula de 1 milion", cum vor evolua relațiile în cele trei tabere, pe cine va nominaliza Adina și dacă Zoli va fi salvat de către un coleg, aflați în această seară de la ora 20.00,

într-un nou episod "Insula de 1 milion", difuzată la Kanal D.

Informații de culise, declarații inedite din cadrul acetui experiment social și nu numai, aflați în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 15:00, fiind cu ochii pe Kanal D2 la "Follow us", emisiunea prezentată de Teo și Ilinca Vandici.