“Degeaba e catedrala mare dacă nu e finanţare!” Micuţu a povestit la “Follow us!”, ce se întamplă în tabăra sudicilor, la "Insula de 1 milion"

Autor: Diana Tilă

Micuțu a povestit ce se întâmplă în tabăra Sudicilor, la "Insula de 1 milion".

Micuțu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenții de la "Insula de 1 milion", a povestit ieri, la "Follow us!", emisiunea prezentată de Teo și Ilinca Vandici de luni pana joi, de la 15:00, la Kanal D2, ce anume l-a determinat să ia decizia de a se retrage din competiție, dar și ce se întâmplă în tabăra Sudicilor. Recent revenit în ţară, acesta a oferit detalii, la cald, despre atmosfera din campul cu cele mai intense divergenţe.

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor la ”Insula de 1 milion”. Ce dezvăluiri a făcut Micuțu la revenirea în țară

Ce se întamplă în tabăra sudicilor, la "Insula de 1 milion"

Impunatorul concurent s-a remarcat repede în competiție atât prin statura să impresionantă, cât și prin capacitatea de a strânge în jurul său coechipierii din tabăra Sudicilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Micuțu le-a povestit celor două prezentatoare, Ilinca Vandici și Teo Trandafir, întâmplări din tabăra Sudicilor, zguduită în ultima vreme de conflicte.

"S- au făcut bisericuțe. O <catedrală> și-a făcut Szilard, dar cu doi, trei <enoriași>. Degeaba e catedrala mare dacă nu e finanțare! Sunt două, trei persoane care au preferat să se retragă, să își facă ei gășcuța (…). Dar noi îi iubim pe toți. Dacă suntem familie, suntem aici cu toții. Doar că vesticii au profitat, prin Tudor, de catedrala făcută de Szilard", a precizat Micuțu, referindu-se la părerea sa că Vesticii încearcă să destabilizeze armonia Sudicilor, folosindu-l pe Szilard.

Îndrăgitul concurent a luat decizia de a se retrage din competiție cu lacrimi în ochi, însă nu oricum, ci oferindu-i brățară coechipierului său, Filip, care se afla în pericol de eliminare. Micuțu a realizat că starea să fizică îi va opri parcursul în Republica Dominicana, mai ales după două nopți nedormite în camp, în condiții foarte grele. Problemele de sănătate l-au făcut, aşadar, pe Micuţu să renunţe la luptă, după ce a înţeles că nu are cum să facă față mai departe, într-o competiţie atât de dificilă." Am încercat (n.r. – să rămân în competiție), am zis poate trece. Mi-au dat antibiotic...am încercat până la un moment dat. Cel mai tare m-a speriat când mă așezam pe cutia noastră din mijlocul <cur ţii> și când m-am ridicat au început să-mi tremure genunchii. Am zis că-s prea slăbit, nu mai ține", a povestit Micuțu în cadrul emisiunii "Follow us!"

Citește și: Micuțu l-a salvat pe Filip și a părăsit Insula de 1 milion! Armin a pierdut la proba decisivă și este în pericol de eliminare! Doamna Angela face jocurile pe Insulă
Mâine seară, de la ora 21.00, la Kanal D, urmeză noi aventuri la "Insula de 1 milion", reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat. Pentru că a fost aleasă la Ruletă, doamna Angela va face jocurile; iar Armin se află în pericol de eliminare. Nu pierdeţi cel mai amplu experiment social televizat, sâmbătă şi duminică, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00, la Kanal D!

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.