Ramona de la "Puterea dragostei", accidentare grava! Iata ce a patit concurenta si cum i-a alinat durerea Gabriel!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iul 2020, 19:18
Foto(5)

Ramona a suferit o accidentare grava la picior in timpul unui joc stupid pus la cale de Ella in casa "Puterea dragostei".

Ramona de la "Puterea dragostei", accidentare grava!  Concurenta a trecut prin momente dificile după ce s-a jucat alături de celelalte fete din casă.

Cea care a pus la cale joaca infantila a fost Ella, iar colegele sale au raspuns provocarii ei. Insa totul avea sa se transforme in cel mai urat cosmar pentru Ramona, care s-a accidentat destul de grav.

Ramona de la "Puterea dragostei", accidentare grava!

După ce Marius și-a rupt mai mulți dinți în timp ce se juca alături de colegii din casă, acum și Ramona a ajuns în această situație neplăcută.

Accidentul lui Marius pare că nu a fost o lecție pentru ceilalți concurenți din casă, astfel că jocurile periculoase încă sunt pe placul lor. Astfel, Ramona a dezvăluit pe contul personal de instagram ce s-a întâmplat și cum a ajuns să își luxeze piciorul si sa indure mari dureri.

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Tanara a suportat totul fara anestezie! Iata cum a fost surprinsa!

Se pare că fetele din casa "Puterea Dragostei"  au vrut să se distreze, dar totul a luat o întorsătură neplăcută pentru Ramona. Concurenta a alunecat și și-a luxat piciorul, după cum chiar ea a marturisit ulterior.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Citeste si: Andreea Pirui, aparitie uluitoare la piscina! Iata cum a fost surprinsa concurenta de la "Puterea dragostei", purtand un costum de baie extrem de provocator!

Citeste si: Andra Volos, fara pic de machiaj, la sala de fitness! Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei", in timpul antrenamentelor dificile! Acesta e secretul siluetei sale perfecte!

Aisa a părăsit platoul emisiunii Casa iubirii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Nu te vrea nimeni în casa aia, nici aici!” Bianca a avertizat-o pe Mihaela că Aisa o să i-l fure pe Robert

Ramona, cuplu bomba cu un alt concurent, dupa ce s-a apropiat de Gabriel! Despre cine este vorba

Dupa ce s-a apropiat de Gabriel, Ramona ar putea sa devina partenera unui alt concurent de la "Puterea dragostei"! Este vorba despre Renat, care s-ar fi apropiat de Ramona la malul marii. 

S-a intamplat dupa ce Gabriel se apropiase de Ramona si multa lume credea ca vor face un cuplu.

De altfel, Gabriel a fost acuzat de concurenti ca nu ar fi fost interesat, pe bune, de Ramona, ci doar ca ar fi incercat sa ii provoace gelozie Daianei.

 

Taguri:

Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”