Raluca, marturisire socanta! Cand a venit in emisiune, era inca indragostita de fostul ei iubit! Iata cum a reactionat Adrian! Vor ajunge cei doi in pragul despartirii?

Raluca a declarat ca nu il poate ierta pe Adrian pentru ca el nu si-a cerut iertare!

Raluca a ajuns din nou la capatul puterilor in lupta dificila pentru mentinerea in viata a relatiei sale cu Adrian. Tanara le-a marturisit fetelor faptul ca atunci cand a intrat in casa "Puterea dragostei" era inca indragostita de fostul ei iubit, de care se despratise de aproape o luna de zile, inainte de a pleca in Turcia pentru filmarile emisiunii. 

"Nu se pot compara relatiile! Indragosteala se face pe parcurs! Cu timpul ce cunosti o persoana, el te face sa te indragostesti! Nu poti compara a fi indragostit cu atratie!", a spus Raluca.

 

In vreme ce Marina sustinea sus si tare ca s-a indragostit la prima vedere de Daniel si ca a simtit ca il iubeste inca de la inceput, Raluca a incercat sa o convinga de faptul ca nu exista dragoste in adevaratul sens al cuvantului de la inceputul unei relatii si ca iubirea se cladeste pe parcurs.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate