Andreea Mantea a facut anuntul: ce schimbari se vor produce in sistemul de votare pentru telespectatori! Cate cupluri exista in casa "Puterea dragostei" si cum vor putea fi votate de public?

Andreea Mantea lea cerut concurentilor sa scrie negru pe alb care sunt cu adevarat cuplurile formate deja in casa "Puterea dragostei"!

In timpul editiei de astazi, Andreea Mantea a facut un anunt surprinzator tuturor concurentilor. Prezentatoarea TV a subliniat faptul ca se va introduce o noua rubrica pe site-ul emisiunii "Puterea dragostei", pentru ca telespectatorii fideli sa isi voteze cuplurile favorite. Dar pentru acest lucru, Andreea Mantea le-a cerut concurentilor sa scrie negru pe alb care dintre ei formeaza cu adevarat un cuplu. 

"Ganditi-va bine si vreau sa vad cuplurile care sunt in casa in acest moment! Vom avea o noua rubrica de vot pentru telespectatori, pe site-ul "Puterea dragostei"! Nu va afecteaza nici pentru eliminare, nici pentru voturi, pentru nimic! Va fi doar o alta rubrica! Tocmai de aceea vreau sa vad cuplurile care sunt in acest moment in casa!", a spus Andreea Mantea

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate