Raluca Dumitru, in lacrimi! Criticile juratilor sunt din ce in ce mai aprige! "Sa faca ceva! Sa dovedeasca ca isi merita locul aici!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2021, 12:59
raluca dumitru Foto(6)

Raluca Dumitru izbucneste in lacrimi!

Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru izbucneste in lacrimi in platoul Bravo, ai stil! Celebrities, dupa ce juratii nu-i apreciaza momentul pregatit in Gala.

In editia de Gala din aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la 22:00, cele noua concurente vor pregati tinute de senzatie conform conceptului in premiera, Sport Couture, dar si momente incendiare pe podiumul emisiunii, menite sa ii incante pe cei trei jurati care au devenit din ce in ce mai aprigi.
Presiunea, ambitia si emotiile vor apasa pe umerii concurentelor cu atat mai mult cu cat va fi o Gala eliminatorie.

Astfel, una dintre cele noua celebritati va fi nevoita sa paraseasca emisiunea, in functie de clasamentul final al serii, in care un rol decisiv il vor avea telespectatorii care isi vor vota prin sms concurenta favorita.

Ce se va intampla in aceasta seara in Gala Bravo, ai stil Celebrities

Si in editia eliminatorie din aceasta seara a competitiei Bravo, ai stil Celebrities, cele

noua concurente se vor intrece in tinute care mai de care mai uluitoare si extravagante, dar vor pregati si momente artistice de senzatie, menite sa incante si sa surprinda atat juriul cat si publicul.
Conceptul vestimentar din aceasta seara va fi unul in premiera, intitulat “Sport couture”, care va presupune atat elemente sportive, cat si elemente care sa aduca o nota de stralucire si eleganta tinutelor lor.

Juratii Bravo, ai stil Celebrities sunt din ce in ce mai exigenti cu cele noua concurente, iar in aceasta seara vor fi si mai critici deoarece este o editie de Gala eliminatorie, iar fetele trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor lor, pentru a reusi sa isi pastreze locul in competitie.
Raluca Badulescu va lansa avertismente dure concurentelor in Gala de astazi, dandu-le de inteles acestora ca are asteptari mult mai mari odata cu

trecerea saptamanilor in cadrul concursului.

“Speram sa ne incante, macar in seara aceasta! Mai au o sansa. Sa faca ceva sa ne dovedeasca ca isi merita locul in competitie!”, spune Raluca Badulescu.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citeste si: Sambata seara, concept in premiera in Gala eliminatorie “Bravo, ai stil! Celebrities”

Concurenta care va suporta cu greu criticile juratilor va fi Raluca Dumitru, cea care a intrat in competitia de fashion dupa eliminarea Nicoletei Nuca si care s-a straduit de atunci sa le demonstreze juratilor si telespectatorilor ca are stil. Aceasta va izbucni la un moment dat in lacrimi, recunoscand ca s-a simtit neapreciata.

Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

Si tot in editia din aceasta seara se vor incinge si spiritele intre concurente, deoarece lupta pentru marele titlu de cea mai stilata celebritate a competitiei Bravo, ai stil! Celebrities se intensifica de la o saptamana la alta. Anda Adam si Ruxi isi vor adresa replici acide in cadrul Galei din aceasta seara.

Citeste si: De ce prezintă Victor Slav Bravo, ai stil! Celebrities? Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici?