Raluca Dumitru, cearta apriga cu Sebastian Chitosca! "Asta e felul meu de a fi! Vrei sa ma schimbi acum la 34 de ani?" De la ce anume a izbucnit conflictul?

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 mai 2021, 01:54
Raluca si Dumitru si Sebastian Chitosca ajung la cutite!
Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru il pune la punct pe Sebastian Chitosca, dupa ce acesta ii face cateva reprosuri acide in camp.

Chiar daca au reusit sa castige cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii si nu au mai fost nevoiti sa faca din nou nominalizari in consiliul din seara precedenta, Faimosii inca sunt extrem de irascibili unii cu ceilalti, chiar si atunci cand apar mici neintelegeri.

Dupa seara de consiliu, Faimosii s-au reunit in camp inca de dimineata pentru a incerca sa puna la cale noi strategii pentru urmatorul joc la

fel de important, cel de comunicare. Deoarece toti isi doresc enorm sa mai afle vesti de la cei dragi de acasa si sunt dispusi sa lupte cu toate armele pentru a castiga ultimul joc al saptamanii de la Survivor Romania.

Raluca Dumitru il pune la punct pe Sebastian Chitosca!

Se pare ca oboseala si frustrarile acumulate pana acum, dar si presiunea urmatorului joc de comunicare provoaca noi

tensiuni in tabara Faimosilor.

De aceasta data protagonistii noului conflict sunt Raluca Dumitru si Sebastian Chitosca. Cei doi coechipieri ajung la cutite dupa un schimb de replici acide in timpul unei reuniuni de echipa. Faimosul ii reproseaza Ralucai faptul ca vorbeste mult prea formal inca de cand a intrat in competitie. Pe de alta parte, Raluca a incercat sa ii explice ca asa este felul ei de a vorbi

si nu o poate schimba nimeni si nimic la varsta sa de 34 de ani.

Sebi: Mai formal, Raluca, daca vorbesti mai formal...

Raluca: Nu vrei sa vin si la tine la scoala sa ma inveti cum sa vorbesc? Fiecare vorbeste cum vrea! Asta e felul meu de a fi! Vrei sa ma schimbi acum la 34 de ani? Nu ai cum!

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Sebi: Nu, dar mi se pare ca vorbesti asa foarte formal! Nu-i ceva gresit dar...

Raluca: Asa vorbesc eu! Asa e felul meu de a fi! Ma cunosti tu? Stii tu cum vorbesc eu?

Citeste si: Raluca Dumitru, amenintari grave la adresa Elenei Marin:"Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune"

// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021 // CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Citeste si: Faimosii si Razboinicii, o noua batalie epica in jocul pentru comunicare! Aflati cine va parasi competitia, astazi, intr-o editie palpitanta, marca Survivor Romania, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Razboinicii au decis! Pe CINE vor sa trimita acasa? Iata ce concurent de la Survivor Romania se afla in pericol de eliminare!