Radu va da cărțile pe față și îi va dezvălui Cristinei tot ceea ce știe despre Robert! „E un caracter oribil!” Aflați ce detalii uluitoare vor ieși la iveală, sâmbătă, 28 ianuarie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 ian 2023, 21:38
casa iubirii Foto(5)

Radu, mărturisiri uluitoare despre Robert

Sursa: Captură KANAL D

Radu îi va face dezvăluiri neașteptate Cristinei! Iată ce detalii uluitoare vor ieși la iveală despre Robert! „Doamne, ce om oribil poate să fie Robert! E o poveste mai lungă! O să vezi!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă să îi surprindă pe concurenții care au venit dornici să își întâlnească perechea, cu noi provocări de senzație și cu situații uluitoare. În fiecare ediție fetele și băieții descoperă noi detalii despre cei sau cele care deja le-au stârnit admirația și interesul. În emisiunea de sâmbătă, 28 ianuarie, tensiunile se vor amplifică din nou în casă băieților, acolo unde Andrei și Marinel vor ajunge să

certe, iar mărul discordiei pare să fie Bia. Și tot în ediția de mâine, Radu îi va face Cristinei câteva dezvăluiri uluitoare despre Robert.

Radu va da cărțile pe față și îi va dezvălui Cristinei tot ceea ce știe despre Robert! „E un caracter oribil!”

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii, lucrurile se vor precipita în tabăra băieților, acolo unde se va isca o ceartă de

proporții între Andrei și Marinel, care se războiesc pentru Bia. Se pare că atât Andrei cât și Marinel și-au dorit să o cunoască mai bine pe frumoasa Bia, care le-a furat mințile cu gingășia si frumusețea ei.

Bianca va interveni pentru a sublinia cu ușoară ironie situația colegei sale, care a devenit mărul discordiei dintre cei doi băieți. Iar Ionuț, care pare și el oarecum atras de Bia, îi

va sugera acesteia să se gândească și la alți băieți în afară celor doi care deja și-au exprimat dorința de a o cunoaște.

Pe de altă parte, Radu se va întâlni din nou între patru ochi, în grădina, cu Cristina, cea pe care o admira foarte mult și alături de care i-a plăcea să formeze un cuplu în Casa iubirii. Tânărul îi va dezvăluiri acesteia câteva detalii uluitoare despre

Robert.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

„Doamne, ce om oribil poate să fie Robert! E o poveste mai lungă! O să vezi tu mâine în gală!(...) E un caracter oribil! Oribil, oribil!”, va spune Radu despre colegul lui!

Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”

Citește și: Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Citește și: Robert este mai curios ca oricând de alegerile Biancăi: ”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești” Bianca izbucnește în lacrimi: „Mă enervează omul ăsta, nu mai pot”

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”