Radu Mazăre Jr. a făcut cele mai emoționante dezvăluiri din culisele vieții sale, la „Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! „Plângeam singur să nu fiu văzut de alții”

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 sep 2022, 19:07

Radu Mazare Jr, dezvăluiri inedite la “Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube

Adiță Voicu l-a avut invitat în cadrul emisiunii sale „Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive, pe Radu Mazăre Jr.

Vineri, 9 septembrie 2022, pe canalul de YouTube theXclusive, Adiță Voicu l-a avut invitat în cadrul emisiunii “Fiță cu Adiță”, pe Radu Mazăre Jr. Tânărul a vorbit deschis și sincer despre felul în care s-a schimbat viață lui și a familiei sale de când a trebuit să preia controlul asupra tuturor afacerilor în lipsa tatălui sau.

Radu Mazăre jr. a făcut cele mai emoționante dezvăluiri din culisele vieții sale, la „Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive

Întrebat dacă a avut sau nu de câștigat datorită statutului, de fiul al fostului edil Radu Mazăre, tânărul, care îi poartă cu mândrie numele părintelui sau, a mărturisit că au fost și plusuri dar și minusuri de-a lungul timpului. Unul dintre marile plusuri a fost faptul că l-a recunoscut mereu lumea din Constanța, că fiind fiului lui Radu Mazăre, iar un minus a fost percepția pe care anumiți oameni o au despre

el, mai ales cei care nu îl cunosc.

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

De asemenea, Radu Mazăre Jr. a mărturisit că a muncit de la vârstă de 15 ani și că a studiat Facultatea de Afaceri Internaționale și Marketing și Limba portugheză, după care s-a focusat pe

zona de Marketing și pe Marketing Digital în special, deoarece a observat faptul că tehnologia a prins o nouă amploare și lucrurile au început să se dezvolte mai mult în mediul online decât în cel tradițional.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

După absolvirea facultății, Radu Mazăre Jr și prietenul lui, Vlad Postelnicu, au pus bazele unei

agenții de marketing digital, adresată IMM-urilor, oferind toată plajă de servicii de marketing de care o afacere avea nevoie. Astfel tânărul a recunoscut că nu s-a bazat niciodată doar pe banii tatălui sau, ci a muncit mereu foarte mult pentru a-și câștigă singur existența.

Întrebat dacă se consideră stâlpul familiei sale, Radu Mazăre Jr a mărturisit faptul că el și unchiul lui au rămas bărbații pe care se bazează toată familia. Vizibil emoționat, tânărul a vorbit despre tatălui sau cu mândrie pentru toate realizările lui, dar și pentru bună creștere pe care i-a oferit-o.

Aduc banii fericirea? Cât de importantă este situația financiară a unui bărbat pentru Diana Dumitrescu:”E stabil financiar și ne-am permis niște lucruri”

Citeste si: Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri!”

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?