Radu, în camera roșie cu o blondă misterioasă. Xenia izbucnește în lacrimi. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

,

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 8 august, la Kanal D.


In articol:

Mâine are loc o nouă ediție incendiară în “Casa iubirii”.  Concurenții vor fi total surprinși de apariția unei tinere misterioase!

Citeste si: Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Radu, în camera roșie cu o blondă misterioasă. Xenia izbucnește în lacrimi  

O tânără misterioasă își face apariția mâine în Casa iubirii. Tânăra a ales să meargă în camera roșie cu Radu, însă concurentul a fost legat la ochi.

Modul unic prin care și-a făcut apariția și intrarea în emisiune le-a lăsat mască pe fete, dar și pe băieți, întrucât nu s-au așteptat la asemenea moment.

Citeste si: Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

Blonda misterioasă a reușit să o enerveze pe Xenia, care este total uimită de venirea tinerei în Casa iubirii. Aceasta și-a arătat imediat interesul și atenția pentru Radu și l-a invitat la dans, chiar dacă acesta a menționat că în prezent încearcă să cunoască o concurentă.

Lucrurile încep să scape de sub control. Vizibil afectată de apropierea dintre Radu și blonda misterioasă, Xenia izbucnește în lacrimi.

Citeste si: Odeh, mărturisiri incendiare despre relația cu Gratiela de la Casa Iubirii: "Ea s-a schimbat! Are momente când e paranoică!"

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” vor avea parte de momente palpitante în această zi. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 26 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Vladimit Putin a bătut cu pumnul în masă, la întâlnirea cu Lukașenko: 'Occidentul ar trebui să ne trateze cu respect'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Bianca face dezvăluiri uimitoare despre Xenia. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 25 septembrie, de la 16:00 și de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies