Publicul a decis! Care este miza jocului de RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

,
Jocul de recompensă
Miza jocului de recompensă

Faimoșii și Războinicii încep săptămâna la Survivor România în forță cu un nou joc de recompensă. Concurenții se vor lupta pentru a câștiga miza pusă în joc. Premiul din această seară a fost ales de publicul de acasa.


In articol:

Faimoșii și Războinicii se vor duela pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 în lupta pentru recompensă. Miza jocului de recompensă a fost aleasă de publicul de acasă, care îi susține pe concurenți ediție de ediție pe fiecare traseu.

Care este miza jocului de recompensă de la Survivor România 2021

Săptămâna a început la Survivor România 2021 cu un nou joc de recompensă. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să se lupte pentru miza incredibilă care a fost aleasă de publicul de acasă. Publicul a decis care va fi premiul acestui joc, picnic sau seara de film.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care este miza pentru care se vor duela Faimoșii și Războinicii în primul joc al săptămânii.

”Publicul a ales, cum o face de fiecare dată, a ales cu înțelepciune proprie și cu argumente. Una dintre obțiuni a întrunit spre 20%, cealaltă covărșitor de sigură 80%. Vreți să știți ce se ascunde sub cupolă? Pentru că publicul a ales premiul jocului pentru recompensă, el a ales picnic. Picnic este recompensa pe care publicul în număr covărșitor de mare acolo acasă a ales-o pentru jocul de astăzi.”,

a anunțat Daniel Pavel.

Iată că Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru o recompensă fabuloasă, echipa câștigătoare se va bucura de un picnic care le va mai potoli foamea.

Jocul de recompensă
Miza este picnicul

Citeste si: Tensiuni în tabăra Faimoșilor la Survivor România 2021. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă fără precedent. Ce au să-și reproșeze cei doi Faimoși

Cum se va desfășura jocul din această seară la Survivor România 2021

După ce a anunțat miza incredibilă pentru care se vor duela cele două echipe, Daniel Pavel a prezentat traseul pe care se vor confrunta concurenții în jocul pentru recompensă. Traseul va fi unul exclusiv la sol după cum a anunțat prezentatorul emsiunii Survivor România 2021.

”Pentru a câștiga recompensa pusă în joc, Faimoșii și Războinicii intră astăzi pe un traseu exclusiv la sol.

Concurenții trebuie să plimbe câte un cocos pe întreg parcursul traseului. Acest cocos este atașat prin intermediul unei frânghi și unei carabine de un brâu pe care îl poartă și cu care trebuie să spargă plăci ceramice pe care le găsesc presărate pe întreaga lungime a traseului. De asemenea, cocosul trebuie purtat pe trasee în zig zag pana la proba de final. La proba de final îi așteaptă un pendul a cărei mișcare  trebuie declanșată prin mișcarea unui inel.
Pe pendul se află alte trei plăci ceramice care trebuie sparte prin intermediul a două ustensile, fie topoare, fie bile, este la alegerea concurenților.”,
a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Live Stream Online Survivor România- Ediția de joi, 1 aprilie – VIDEO. Un nou joc foarte important!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tensiuni în tabăra Faimoșilor la Survivor România 2021. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă fără precedent. Ce au să-și reproșeze cei doi Faimoși

Premierul Florin Cîțu a cerut ANCHETĂ privind falimentul City Insurance: Trebuie să vedem dacă nu a fost o FRAUDĂ

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Live Stream Online Survivor România - Ediția de joi, 1 aprilie – VIDEO. Un nou joc foarte important!

Mama lui Sindy, dezvăluiri despre viața amoroasă a concurentei de la Survivor România 2021: „Ea nu prea a avut relații care să dureze. Îi place foarte mult să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies