Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 44, luni, 15 noiembrie 2021 - VIDEO Nazîm o surprinde pe Nehir sărutându-se cu Tarîk!

,
Tarîk și Nehir

Tarîk și Nehir

[Sursa foto: captura Kanal D]

Kanal D difuzează în această seară episodul 44 din Nehir. Urmărește-l și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Chiar când părea că Nehir și Nazîm se reconciliază, ceva tulburător se întâmplă între cei doi și ei sunt la un pas de a o încheia definitiv.

Nazîm o surprinde pe Nehir sărutându-se cu Tarîk și este foarte supărat din acest motiv. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

“Nehir” prezintă povestea tulburătoare a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu, interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, a avut o copilărie tristă

Abandonată de către părinți, încă din fragedă pruncie, Nehir s-a confruntat cu greutățile inerente vieții în orfelinat. Ajunsă la adolescență, o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligentă, care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare și o învață cum să supraviețuiască. Zerrin îi devine mentor lui Nehir, din păcate o ghidează pe Nehir către o viață infracțională.

Nazîm din Nehir

Nazîm, foarte supărat pe Nehir!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 43, marți, 9 noiembrie 2021- VIDEO

Nehir și Zerrin devin "partenere de afaceri". Concret, Nehir va fi introdusă într-un mediu de oameni bogați și influenți de către Zerrin, care se pretinde a fi "mama" ei. Nehir reușește să păcălească doi bărbați înstăriți, cu care se căsătorește pentru a le lua banii, dar aceștia realizează ce li s-a întâmplat și vor și ei o parte din "afacere".

Nehir se îndrăgostește de Nazîm, cu care face un copil, dar nu poate fi, din păcate, fericită alături de bărbatul pe care îl iubește și de băiețelul lor, Mert. Mai multe lucruri se întâmplă, unele dintre ele grave cu Nehir și Nazîm, iar cei doi se îndepărtează tot mai mult unul de celălalt.

În calea fericirii lor stă mai ales Bahar, care o urăște pe Nehir, și care îl vrea pentru ea pe Nazîm. Bahar e gata să facă orice să scape de Nehir, inclusiv să o asasineze ea însăși, după ce un complot menit să o ucidă eșuează!

Nazim din Nehir

Nazîm

[Sursa foto: captura Kanal D]

Episodul 44 din Nehir, difuzat luni, 15 noiembrie 2021, poate fi urmărit fie la TV, la Kanal D, de la ora 22:30, fie Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Din distribuția serialului Nehir, în afară de Biran Damla Yılmaz, actrița care interpretează rolul principal, și anume Nehir Aksu, mai fac parte Feyyaz Duman (rol Nazîm Guney), Burak Yörük (Tarîk Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan) și Tună Orhan (Ekrem).

Citeste si: Nehir și Nazim, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Aflați ce întorsătură neașteptată vor lua lucrurile, în episoadele de luni și marți, din 15 și 16 noiembrie, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 43, marți, 9 noiembrie 2021 - VIDEO

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 42, luni, 8 noiembrie 2021 - VIDEO Nehir se desparte din nou de Nazîm!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies