Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 43, marți, 9 noiembrie 2021 - VIDEO

,
Actorii din "Nehir"

Actorii din serialul "Nehir"

Kanal D difuzează în această seară episodul 43 din Nehir. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nehir ajunge în această seară la episodul cu numărul 43. Vom afla ce se întâmplă cu Nehir după ce tânăra ia decizia de a o termina cu Nazîm din nou.

Nazîm nu e de acord cu acest lucru și e decis să lupte pentru femeia pe care o iubește și cu care are un copil, pe simpaticul Mert.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir decide să termine odată pentru totdeauna cu Nazîm. Cel puțin așa spune ea și chiar vrea să acționeze în acest sens, întâlnindu-se cu un bărbat.

Problema este că, după întâlnire, dă nas în nas cu el la restaurant, iar alături de el se află Bahar, chiar rivala de moarte a lui Nehir, cea care i-a pus viața în pericol în mai multe rânduri!

Nehir realizează că ceva e putred atunci când îl vede pe tânărul cu care s-a întâlnit la masă cu cea care îi vrea răul.

Ce se mai întâmplă în episodul cu numărul 43 din" Nehir" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 22:30, Live, la Kanal D și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Nehir

Nehir Aksu

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 41, marți, 2 noiembrie 2021- VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir!

Nehir, luni și marți la Kanal D

Serialul turcesc Nehir (original "Baraj") e difuzat luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30, după o altă producție turcă, "Doctorul Minune". Dacă în "Doctorul Minune" urmărim povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), în "Nehir" urmărim povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz).

Atât Ali, cât și Nehir cresc la orfelinat, dar ceea ce îi diferențiază pe cei doi este modul în care decid să reușească în viață.

Dacă Ali studiază și devine un doctor foarte priceput, Nehir vrea să profite de aspectul ei fizic și, după ce o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), începe să înșele bărbați.

Concret, ea se căsătorește cu doi bărbați pentru bani, divorțează de ei, le ia o parte din avere, dar aceștia află, în cele din urmă, ce s-a întâmplat și vor să devină parteneri în viitoare "afaceri" pe care le mai face Nehir. 

Ea vrea să renunțe definitiv la ceea ce face atunci când îl cunoaște pe Nazîm Guney (Feyyaz Duman), un bărbat de care se îndrăgostește și cu care are un copil.

În calea fericirii lui Nazîm cu Nehir stau multe obstacole, principalul fiind Bahar, actuala soție a lui Nazîm...

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 42, luni, 8 noiembrie 2021- VIDEO Nehir se desparte din nou de Nazîm!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 41, marți, 2 noiembrie 2021 - VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir!

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 55, marți, 9 noiembrie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies