Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 15, subtitrat în limba română VIDEO. Suzan, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Ömer

Author: Bianca Hriscu

Suzan ia o nouă decizie radicală 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 15 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit la Kanal D miercuri, 7 decembrie 2022, de la ora 20:00. Noul episod este difuzat și online, live pe kanald.ro.

Întâmplările din ultima perioadă o vor pune pe gânduri pe Suzan, astfel că aceasta va lua o decizie radicală în cazul lui Ömer.

Episodul 15 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce noi răsturnări de situație.

Ce se va întâmpla în episodul 15 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Suzan este gata să facă pace cu trecutul ei, iar după ce Ömer a salvat-o de la moarte, femeia este gata, în sfârșit, să îl accepte în familia sa. Mai mult decât atât, Suzan își dorește custodia lui Ömer, considerând că a venit momentul să își asume responsabilitatea pentru fiul ei.

„Eu m-am gândit îndelung. Am decis să iau custodia lui Ömer”, va spune Suzan.

Așa cum era de așteptat, Harika, fiica lui Suzan, nu este de acord cu decizia luată de mama sa, ba chiar va încerca totul pentru a-i face viața un calvar lui Ömer. Acesta își va umili fratele, încercând să îl determine să se îndepărteze de familia lor.

Lucrurile se complică pentru Harika. Ogulcan nu va putea accepta felul în care tânăra s-a comportat cu fratele ei, moment în care va decide să rupă orice fel de legătură cu ea, mărturisindu-i că nu poate iubi un om care face astfel de lucruri.

Melisa și Kadir sunt din ce în ce mai apropiați, iar momentul în care îi va vedea pe cei doi ținându-se de mână pe stradă va reprezenta un adevărat șoc pentru Nebahat.

Femeia nu poate accepta să o vadă pe Melisa în compania tânărului care nu are familie, motiv pentru care va decide să îi interzică acesteia să se mai vadă cu Kadir.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cum va reacționa Melisa în această situație, dar și cum vor evolua lucrurile între Ömer, Suzan și Harika poți vedea în episodul 15 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. 

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun a strălucit pe covorul roșu. Rochia pe care a purtat-o Asiye din serialul „Totul pentru familia mea” a atras toate privirile

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Fiecare episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce noi răsturnări de situație și momente care reușesc să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură. Serialul turcesc face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes. 

Susen din serialul Totul pentru familia, surprinsă în ipostaze tandre alături de Ömer și dincolo de platourile de filmare! „Ești foarte prețios pentru mine” Iată cum au fost fotografiați frumoșii actori Lizge Cömert și Yiğit Koçak

„Totul pentru familia mea” este povestea a patru frați care primesc lovitură după lovitură. După ce și-au pierdut părinții, Kadir, Ömer, Asiye și Emel rămân și fără un acoperiș deasupra capului, situația lor materială fiind una precară.

Serialul „Totul pentru familia mea” este o poveste despre iubire, respect, familie și sacrificiu și poate fi urmărit la Kanal D de patru ori pe săptămână. Episoadele sunt difuzate în serile de luni, marți, miercuri și joi, dar pot fi urmărite și în online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.   

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Yiğit Koçak atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies