Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Yiğit Koçak atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2022, 13:25
Foto(4)

Yiğit Koçak este considerat unul dintre cei mai talentați și chipeși actori din tânăra generație în Turcia. Iată care este cea de-a doua mare pasiune a sa.

Yiğit Koçak, tânărul actor care a dat viață personajului Ömer în serialul Totul pentru familia mea, a cucerit publicul cu talentul și carismă lui încă de la primele roluri jucate. Cu o ambiție uriașă, Yiğit și-a construit pas cu pas carieră strălucită de astăzi și își continuă cu aceeași determinare ascensiunea către cele mai înalte culmi ale succesului.

Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită

Născut în anul 1995, în orașul Samsun, într-o familie modestă, Yiğit Koçak și-a dorit încă din perioada adolescenței să devină un actor celebru, însă la vârstă majoratului tânărul a decis să se înscrie la Facultatea de Economie și Finanțe, în cadrul Universității Bahçeşehir, pentru a le face pe plac părinților săi, care își doreau să îl ajungă contabil. Însă destinul avea să ii pregătească un cu totul alt drum pe plan profesional.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

După absolvirea facultății, Yiğit Koçak a constatat că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni actor și atunci s-a reorientat și s-a înscris la o școală privată de teatru, iar la scurt timp a avut șansa de a fi cooptat să joace în primul lui proiect de televiziune.

În anul 2017, ambițiosul Yiğit a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı, care a reprezentat primul pas către cariera de succes de astăzi. În anul 2020 a fost selectat să interpreteze rolul Sinan în serialul Dragoste și secrete și cel mai recent proiect a fost producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat primul lui rol principal.

Calendar Ortodox 21 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă sâmbătă? Rugăciunea pentru sănătate și vindecare 

Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Yiğit Koçak iubește la fel de mult și muzică.

Încă din timpul liceului, tânărul a început să cocheteze cu percuția și în prezent a ajuns să cânte la nivel profesionist, în cadrul unei trupe de tineri muzicieni.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile pentru cei patru frați!

 


Cookies