Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe

Author: Diana Tilă

Serialul “Totul pentru familia mea” a poziționat aseară Kanal D pe primul loc.

Serialul “Totul pentru familia mea” a poziționat aseară Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Cine este și câți ani are Cagla Simsek, actrița care joacă rolul Ayşe în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arăta în urmă cu 15 ani, când a debutat pe platourile de filmare!

Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe

În intervalul difuzării producției (20:00 – 23:00), stația TV a înregistrat 7,0% puncte de rating și 16.6% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, și un rating de 6,7% și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare de look. Ce face actrița Su Burcu Yazgi atunci când vrea să își surprindă prietenii de pe instagram

Peste 1 milion (1.243.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:14, a adunat în fața micilor ecrane 1.431.000 de fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citește și: Surpriză de proporții la cea mai importantă Gală a Premiilor Fluturele de Aur, din Turcia! Iată ce actori tineri și talentați din serialul Totul pentru familia mea au fost revelația serii!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies