Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe

Author: Diana Tilă

Serialul “Totul pentru familia mea” a poziționat aseară Kanal D pe primul loc.

Serialul “Totul pentru familia mea” a poziționat aseară Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Cine este și câți ani are Cagla Simsek, actrița care joacă rolul Ayşe în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arăta în urmă cu 15 ani, când a debutat pe platourile de filmare!

Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe

În intervalul difuzării producției (20:00 – 23:00), stația TV a înregistrat 7,0% puncte de rating și 16.6% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, și un rating de 6,7% și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare de look. Ce face actrița Su Burcu Yazgi atunci când vrea să își surprindă prietenii de pe instagram

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Peste 1 milion (1.243.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:14, a adunat în fața micilor ecrane 1.431.000 de fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

Calendar ortodox 4 februarie 2023: Ce sărbătoresc creștinii azi? Rugăciunea pentru împăcarea sufletului și iertarea păcatelor

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citește și: Surpriză de proporții la cea mai importantă Gală a Premiilor Fluturele de Aur, din Turcia! Iată ce actori tineri și talentați din serialul Totul pentru familia mea au fost revelația serii!

 


Cookies