În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Nebahat îi interzice lui Melisa să se mai vadă cu Kadir

Author: Madalina Maftei

Nebahat îi interzice lui Melisa să se mai vadă cu Kadir

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente menite să țină telespectatorii în suspans au loc într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”.

Suzan o crede pe Harika când îi zice că Omer a lovit-o cu vaza și-l scoate afară din casă. Nebahat îi interzice lui Melisa să se mai vadă cu Kadir, însă fata continuă să se întâlnească cu el pe ascuns.

Omer da meditatii la doi colegi din liceu dar apoi mama lor afla de incidentul cu Harika si anulează meditatiile. Dupa ce afla ce i-a facut lui Omer, Ogulcan ii zice lui Harika ca nu vrea sa mai aibă vreo legătura cu ea si ca nu poate sa iubească o fata ca ea.

Citește și: Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 14, subtitrat în limba română VIDEO. Suzan este în pericol de moarte. Cum va reacționa Ömer

Suzan vrea să-l ia pe Omer în custodie

Suzan se decide să-l ia în custodie pe Omer: ”Eu m-am gândit îndelung. Am decis să iau custodia lui Omer”. Fiicei ei nu-i pică deloc bine această decizie, chiar și Omer rămâne uimit de hotărârea luată de Suzan.

Așa cum ne-au obișnuit, cei patru frați, Kadir, Ömer, Asiye și Emel vor trece prin noi momente dificile și situații neașteptate, în această seară, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cei patru frați au rămas orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

Piedicile în viața celor patru nu contenesc, ajung să trăiască în condiții improprii, rudele nu doresc custodia acestora, şi totul devine o cursă extrem de dură pentru supravieţuire.

Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe cei patru fraţi să treacă prin toate încercările.

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Yiğit Koçak atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 

 

 

 

 

 

,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur

 

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies