Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 97, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha plănuiește să se răzbune pe Demir!

,
Zuleyha în episodul 97 din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha o aruncă în stradă pe Umit, amintindu-i că ea e stăpână în Cukurova

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 97 din "Mă numesc Zuleyha" este unul plin de suspans. Poate fi urmărit în această seară la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Episodul 97 din "Mă numesc Zuleyha" te va ține cu sufletul la gură.

Zuleyha începuse să îl iubească din ce în ce mai mult pe Demir, iar trădarea acestuia a făcut-o să își dorească să se răzbune pe el.

Aflând că Demir a înșelat-o cu Umit, care l-a fermecat, Zuleyha pune la punct un plan de răzbunare pe soțul ei.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Demir, la rândul său, vrea și el răzbunare, pe Umit și Fikret. Demir știe de planul acestora și vrea să îi facă să plătească pentru el.

Zuleyha are un plan bine pus la punct  de a-i face să plătească pe cei care i-au făcut rău, iar prima etapă este să o arunce în stradă pe Umit. Zuleyha îi reproșează acesteia tot ce i-a făcut, mai ales că a trădat-o fermecându-l pe Demir și determinându-l să cadă în plasă. Zuleyha îi amintește lui Umit că a considerat-o o bună prietenă a ei.

Zuleyha îi amintește lui Umit, atunci când o dă afară din casă, că ea este stăpână în Cukurova.

Pe Demir Zuleyha plănuiește să se răzbune vânzând o mare parte din acțiunile pe care le deține în compania familiei Yaman. Totodată, ea decide să își ia copiii și să plece cât mai departe de Demir.

Ce se va mai întâmpla în episodul 97 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a urmări producția Live Stream Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream a site-ului nostru, https://www.kanald.ro/live.html, de pe laptop, calculator, telefon mobil sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Zuleyha în episodul 97 din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha o aruncă în stradă pe Umit, amintindu-i că ea e stăpână în Cukurova

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Recunoașteți tânăra din imagine? Astăzi este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia! Publicul din România a urmărit-o în serialul Kosem și a revăzut-o în producția Mă numesc Zuleyha

"Mă numesc Zuleyha", la cel de al treilea sezon la Kanal D

Kanal D a început să difuzeze din 2 februarie 2022 sezonul cu numărul 3 din îndrăgitul serial  “Mă numesc Züleyha”  (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova). Serialul e transmis de Kanal D de miercuri până vineri, de la 20:00.

Continuă, astfel, istoria unei iubiri unice, ce se derulează în Istanbulul anilor ’70, dar și pe tărâmurile fertile din Adana, locuri ce poartă amprenta unor întâmplări în care se scriu povești despre curaj și iubire, dar și despre orgolii, ambiție și tiranie.

Distribuția serialului este una excepțională, fiind compusă, printre alții, de către actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

În noul sezon “Mă numesc Züleyha” îi revedem pe eroii preferați, Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) și Züleyha (interpretată de  Hilal Altınbilek), doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc și de prejudecățile vremii.

Citeste si: Recunoașteți superba tânără din imagine? "Cum numești viața la 20 de ani?" Astăzi este una dintre cele mai în vogă actrițe din Turcia! Publicul o poate urmări în serialul Mă numesc Zuleyha

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Zuleyha, decizie neașteptată! "Poate o trădare să fie atât de mare?" Cum are de gând să se răzbune pe Demir, aflați astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc...

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Recunoașteți tânăra din imagine? Astăzi este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia! Publicul din România a urmărit-o în serialul Kosem și a revăzut-o în producția Mă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies