Recunoașteți superba tânără din imagine? "Cum numești viața la 20 de ani?" Astăzi este una dintre cele mai în vogă actrițe din Turcia! Publicul o poate urmări în serialul Mă numesc Zuleyha

,
nazan kesal

Nazan Kesal, la varsta de 20 de ani

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

Timpul nu iartă pe nimeni! Astăzi, frumoasa tânără din imaginea de mai sus este una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.


In articol:

Superba tânără din imaginea de mai sus este îndrăgita actriță Nazan Kesal, care a dat viață personajului Sevda în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a făcut furori cu talentul și dăruirea ei pentru profesie. Celebra actrița avea doar 20 de ani în acea imagine din arhivă ei personală, însă timpul a zburat rapid și astăzi, deși are 53 de ani, talentată Nazan Kesal continuă să fie la fel de frumoasă și încânta încă publicul cu rolurile sale.

Recunoașteți superba tânără din imagine? "Cum numești viața la 20 de ani?"

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în Manisa, într-o familie modestă, ce locuia într-o zonă rurală. Însă peste ani Nazan a avut mare ambiție să își îndeplinească marele vis de a deveni o actrița de succes, chiar dacă părințîi săi nu au avut o situație materială proprice la acea vreme pentru a o sprijini. La vârstă majoratului, Nazan Kesal s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylul, din Izmir, iar în anul 1991 a absolvit-o cu brio, devenind o actrița cu drepturi depline de a juca atât pe scenele teatrelor cât și pe platourile de filmare.

nazan kesal din serialul ma numesc zuleyha

Nazan Kesal, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

Citeste si: Hunkar și Sevda, rivale pe platourile de filmare ale serialului Mă numesc Zuleyha și cele mai bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Vahide Perçin și Nazan Kesal!

Un an mai târziu, în 1992, Nazan s-a mutat în Istanbul, pentru a beneficia de mai multe oportunități pentru carieră ei în actorie și a început să joace pe scenă Teatrului de Stat, acolo unde a fost remarcată de marile case de producție, care au început să ii propună diverse roluri în seriale de televiziune.
Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița în serialul Mă numesc Zuleyha, în sezonul 3, în care a dat viață personajului Sevda.

ma numesc zuleyha

Nazan Kesal, o actrita de succes

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

În viața personală, Nazan Kesal se consideră de asemenea o femeie împlinită și fericită, deoarece are o familie superbă pe care o adoră. Celebra actrița este căsătorită de peste aproape 20 de ani cu actorul Ercan Kesal (62 de ani), căruia i-a dăruit un fiu minunat, care astăzi este un adolescent superb, în vârstă de 16 ani.

ma numesc zuleyha

Nazan Kesal, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Nazan Kesal ]

Citeste si: Cum arată Sevda din serialul Mă numesc Zuleyha, fără machiaj! Iată cum reușește celebra actrița Nazan Kesal să își ascundă ridurile când se află în fața camerelor de filmat

 

Citește-ne pe

Citește și:

„Q”, internautul de la care a pornit mişcarea QAnon, a revenit pe forumurile web după 2 ani de pauză: „Să jucăm încă o dată?”

Recunoașteți tânăra din imagine? Astăzi este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia! Publicul din România a urmărit-o în serialul Kosem și a revăzut-o în producția Mă...

Marcel Ciolacu vrea cu orice preț taxarea companiilor care au făcut profit: 'Banii îi faci în România, aici plătești toate impozitele'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire? Iată cine este celebrul om de afaceri care i-ar fi furat mintile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies