Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 131, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, în pericol de moarte!

,
Zuleyha din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha, în pericol de moarte

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează în această seară episodul 131 din "Mă numesc Zuleyha". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Episodul 131 din "Mă numesc Zuleyha", difuzat în această seară, este unul plin de suspans și dramatism. Tensiunile ating cote explozive, iar Zuleyha, eroina serialului, ajunge în pericol de moarte!

Zuleyha este răpită, iar mașina în care se află este distrusă complet. 

”Stăpână Cukurovei, Zuleyha Yaman. Cât curaj!”, spun răpitorii.

”Ce faceți?!”, răspunde ea.

”Coboară! Coboară!”, îi transmit aceștia.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Zuleyha este legată și dusă într-un depozit, acolo unde este așteptată de  Colak.

”Trebuia să stai la locul tău, Zuleyha Yaman. Ți-am adus-o pe stăpână, tată. A fost foarte ușor”, spune răpitorul.

Mehmet va interveni și o va salva pe Zuleyha.

Ce se mai întâmplă în episodul 131 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00. Îl puteți vedea și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa noastră de Live Stream,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet. 

Zuleyha din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 130, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret caută răzbunarea!

„Mă numesc Zuleyha”, cifre mari de audiență!

Serialul “Mă numesc Zuleyha” obține cifre mari de audiență, fiind un adevărat fenomen.

Serialul turcesc are fanii săi, care nu ratează niciun episod. 

Pe 5 mai, în intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.307.000 de telespectatori au urmărit atunci, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

"Mă numesc Zuleyha"  este difuzat de cinci ori pe săptămână, în fiecare seară, de la ora 20:00. Este transmis atât Live, la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru.

Citeste si: Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu se ocupă celebrul actor Ergün Metin când nu se află pe platourile de filmare!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu se ocupă celebrul actor Ergün Metin când nu se află pe platourile de filmare!

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fikret recurge la un gest extrem împotriva lui Abdulkadir, pentru a răzbuna moartea unchiului său! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies