Fikret recurge la un gest extrem împotriva lui Abdulkadir, pentru a răzbuna moartea unchiului său! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Fikret pune la cale o răzbunare cruntă împotriva lui Abdulkadir, cel care l-a ucis pe Ali Rahmet Fekeli.


In articol:

La conacul Yaman se vor petrece noi momente tensionate și situații pline de neprevăzut, astăzi, într-un nou episod din serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D. Disparițiile fulgerătoare ale tinerelor Saniye și Gulten au lăsat în urmă multe lacrimi și regrete.

Gaffur și micuța Uzum suferă cumplit și nu reușesc să accepte moartea lui Saniye, iar Cetin este bulversat și are de gând împreună cu Fikret să caute pe cel care le-a accidentat mortal pe cele două femei.

Fikret recurge la un gest extrem împotriva lui Abdulkadir, pentru a răzbuna moartea unchiului său

Între timp, Fikret ascultă o conversație între mătușa lui și Zuleyha și află că Abdulkadir, asociatul lui Mehmet Kara este ucigașul unchiului sau. Deranjat de faptul că cele două femei i-au ascuns până acum adevărul, Fikret le reproșează și are de gând să răzbune moartea lui Ali Rahment Fekeli cu orice preț.

ma numesc zuleyha

Fikret, supărat pe mătușa lui pentru ca i-a ascuns adevărul 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Selin Yeninci a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Saniye! Iată de ce a luat această decizie la începutul sezonului 4!

Pe de altă parte, Sermin și Betul primesc acceptul din partea lui Abdulkadir de a locui din nou la micul conac și merg să se instaleze lângă reședința familiei Yaman, spre marea uluire a Zuleyhai care nu înțelege cum au reușit cele două să reintre în posesia conacului.
Odată ajunsă în micul conac, Betul e întâlnește față în față cu Vahap, fratele lui Abdulkadir, care recurge la amenințări subtile în cazul în care tânăra avocata nu va acceptă a coopereze, pentru că el să îi ducă la capăt planurile, în ciuda avertismentelor lansate de Abdulkadir.

ma numesc zuleyha

Fikret se răzbuna pe Abdulkadir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp însă, Fikret îl capturează pe Cano, alias Abdulkadir, pentru a-i cere socoteală. După ce bărbatul recunoaște că el l-a ucis pe Fekeli pentru că s-a văzut nevoit, Fikret are de gând să-l ucidă cu același sânge rece pe Abdulkadir.

Aflați ce se va întâmplă în această seară, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine este și câți ani are boierul Haşmet Çolak din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arăta celebrul actor Altan Gördüm pe vremea când era încă soțul renumitei actrițe Vahide Perçin!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Adevăratul motiv pentru care actrița Selin Yeninci a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Saniye! Iată de ce a luat această decizie la...

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nuntă fastuoasă în Turcia! Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha s-a căsătorit cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit actrița Polen Emre în rochia de mireasă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies