Cine este și câți ani are boierul Haşmet Çolak din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arăta celebrul actor Altan Gördüm pe vremea când era încă soțul renumitei actrițe Vahide Perçin!

,
Altan Gördüm

Altan Gördüm, un actor de legenda al Turciei

[Sursa foto: cnnturk.com]

Celebrul actor Altan Gördüm a fost cooptat în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha la începutul sezonului 4 și a jucat magistral rolul unui boier puternic al satului Çukurova.


In articol:

Cu o experiență în domeniul actoriei de peste 40 de ani, Altan Gördüm face parte din elită actorilor turci. A debutat pe scenă teatrului din Ankara în anul 1981 și de atunci a mers numai pe calea actoriei dorindu-și mereu să evolueze și să ajungă cât mai sus pe culmile succesului.

Iar destinul i-a oferi tun drum cu multe realizări și satisfacții profesionale reușind să își construiască pas cu pas o carieră strălucită și demnă de apreciere. Dincolo de platourile de filmare, marele actor Altan Gördüm nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal, deoarece în anul 2013 a divorțat de soția lui, celebra actrița Vahide Perçin, care i-a dăruit și o fiica superbă, care astăzi le calcă pe urme în privința profesiei.

Cine este și câți ani are boierul Haşmet Çolak din serialul Mă numesc Zuleyha

Altan Gördüm s-a născut anul 1958, în orașul Adana, chiar locul în care de curând a filmat alături de colegii săi de breaslă în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha. Deși părinții săi nu au avut o situație materială prosperă la acea vreme, au făcut tot posibilul că fiul lor, Altan să își urmeze marele vis de a deveni un actor destoinic.

Altan Gördüm

Altan Gördüm, alaturi de familia lui

[Sursa foto: Instagram Altan Gördüm]

Însă la vârsta majoratului, tânărul Altan Gördüm a decis să urmeze Facultatea de Științe Politice, în cadrul Universității din Ankara, gândindu-se că profesia de politician i-ar fi adus mai mari satisfacții. Treptat însă a realizat că nu poate renunța definitiv la marele lui vis de a deveni actor și atunci s-a înscris la cursurile Teatrului de Artă din Ankara, acolo unde în anul 1981 a devenit actor cu drepturi depline și a început să joace în diverse piese de teatru.

Altan Gördüm

Altan Gördüm, alaturi de fosta lui sotie, Vahide Percin

[Sursa foto: Instagram Altan Gördüm]

Citeste si: El este barbatul care a sprijinit-o intotdeauna pe celebra Vahide Percin, chiar si dupa divort! Iata cine este fostul sot si tatal fiicei indragitei actrite, care i-a fost alaturi in cele mai grele clipe din viata!

Pe parcursul anilor, Altan Gördüm a avut mai multe funcții în Teatrul de Stat din Ankara, a fost actor, regizor, manager și chiar profesor. Peste ani, Altan Gördüm a ajuns să lucreze și în cadrul unor televiziuni sau radio-uri din Turcia. În anul 1993, Altan a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, Hoşçakal Umut, care i-a deschis drumul și către această ramură a cinematografiei. Telespectatorii din România l-au urmărit pentru prima dată pe celebrul actor încă din anul 2008 în serialul Cu capul în nori și apoi în anul 2013 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii.

Altan Gördüm

Altan Gördüm si Vahide Percin

[Sursa foto: Instagram Altan Gördüm]

Dincolo de platourile de filmare, Altan Gördüm a avut o viață personală destul de tumultoasă. În anul 1991 s-a căsătorit cu actrița Vahide Perçi, care i-a dăruit o fiica, Alize, care astăzi are vârstă de 28 de ani și duce tradiția familiei sale mai departe, deoarece a ales să devină tot actrița. Însă în anul 2013, cei doi soți, Vehide Percin și Altan Gordum au decis să pună capăt căsniciei lor. Deși au divorțat aceștia au păstrat și încă mai păstrează o frumoasă prietenie de dragul fiicei lor.
În anul 2009, cei doi foști soți au decis să înființeze împreună o școala de actorie numită Akademi 35BUÇUK ART HOUSE, în Istanbul, în cadrul căreia amândoi predau cursuri de actorie și se ocupă și astăzi de formarea viitorilor actori.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Mehmet nu renunta la Zuleyha

Efect de domino: Criza energetică din Europa începe să se resimtă şi asupra alimentelor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nuntă fastuoasă în Turcia! Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha s-a căsătorit cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit actrița Polen Emre în rochia de mireasă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies